ekinakis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 arkadaşla beraber alt kasıyoruz sürekli aynı party içerisindeyiz mobları beraber kesiyoruz birimiz oynamazken başkası oynamıyor ama durmadan exp farkı acılıyor arada, birimiz çıkıp o farkı kapatıyor sonra tekrar o fark oluşuyor? birimiz dwarf birimiz gnome acaba questlerdeki xp mi fark ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 verilen hasara gore xp veriliyor sanirim ayni sekilde bende birisiyle kasiyorum leveli benden fazla hatta onun arada daha fazla xp aldigina sahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kontrol ediyoruz her mob kesişte aynı exp yi almışız fakat aradaki fark açılıyor sürekli kapasak bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Oyundan çıkarken karakterleri birinizin innde birinizin çölün ortasında bırakmasından kaynaklanabilir :p ya da LEVELING-BUDDY'IN SENI ALDATIYOR, SEN OYUNDA YOKKEN O BAŞKALARIYLA PARTY YAPIYOR BİR DOST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ha bir de arkadaşının üzerinde heirloom item varsa ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 heirloom yok ama inn olayı mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hem inn olayı vardır hemde verdiğiniz dmg a göre xp alırsınız diye biliyorum ben. 100 canı olan bir moba sen 20 dmg arkadaşın 80 verirse, arkadaşın daha çok xp alır olarak biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 partyde olmaz ole sey yaw.. healerlara yazık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 partyde verdigin damage e göre diye bi olay yok yahu şeyde var diyelim partyde degilsin bi moba daldın yarı hp iken 80 adam geldi tek vuruşta yatırdı 300 xp alman gerekirken 100 150 felan alıyosun. kız arkadaşına söyle oyundan çıkarken aynı yerlerde çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 evet partyde direk eşit dağıtılıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Saeros said: evet partyde direk eşit dağıtılıyor :pHayir, fazla xp veya level farki varsa esit dagitmiyor gozume inanirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 o biraz cpt obvious işi olduğu için belirtmemiştim, çok özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 aynı level değilse eşit dağıtmaz tabii. mesela 70 lvl iken 80 lerle black temple temizle. 1'er 1'er geliyor xp. ama aynı levelda hiç hasar vermeyip kenarda beklesen bile eşit xp alırsın diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 inn derken? nasi yani orda oyundan çikinca daha mi fazla xp veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 evet, rested olacağından x2 xp alırsın. Saeros said: o biraz cpt obvious işi olduğu için belirtmemiştim, çok özür I lol'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Ne zamandır oynuyorsunuz oyunu :), ilk öğrenilen genelde char ı inn ya da şehirde bırakmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar