streamon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tekrar tekrar izlediginiz animasyon filmleri hangileri ben sahsen shrek ve nemo yu tek gecerim ya sizz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 final fantasy iron giant finding nemo lion king deeermişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Spirited Away Princess Mononoke (yanlış yazdıysam affola) Shrek Finding Nemo Monsters Inc.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 animeleri yazmicam ama anime olarak Mononoke Hime ve Cowboy Bebop the Movie listeyi baslatir Nemo tekrar izlenecek bi film degil, bi kerelik eglence, ama animasyon kalitesi olarak yadsinamaz, Pixar cunku :P Monsters Inc. i 5 defa izlemisimdir, hala da sikilmadan izlenir yani, o derece guzeldir. Lion King, olsa da izlesem bi daa[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bilgisayar animasyon filmleri mi? normal çizgi film mi? yoksa anime - çizgi filmleri mi? nemo ile spirited away, starcraft ve fifa 99 kadar farklıdır mesela birbirlerinden, tür olarak..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar