Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 lan bune 3 saatte saydım 12 tane sinek öldürdüm. ve asla yapmam normalde iğrenirim ama 12sinide iki elimle çat die havada presleyerek kestim nerden çıkıo lan bu kadar sinek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 wc havalandırma penceresi+apartman boşluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Beni bıçaklasaydın daha mutlu olurdum, kendimi savunabilirdim ; ama o savunmasız masum bir böcek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 asıl şu bilgisayarı kıracam ya high grafikle bfme2 oynuyorsun 2 hafta sonra aptallaşıyor bfme 1 lowda kas kas kas bi scan edelim dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ablam varken bana sataşmıyorlar. sahi hangi kan grubuna daha çok gelirlermiş bu yaratıklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sivrisineklerin disisi kan emermis, hatunlari olduruyonuz gencler haberiniz yok, birakin kurutsun kaninizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 egede yakarca derler cok minik bi sinek ses de cıkarmaz pek böyle gelir bi anda YAKIVERİR ve üzülürsünüz o çok fena:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 tuvalette sicarken darlayan sivrisinek modelini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 kızlar sıçıomuymuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hayır asla. my man does. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Farinal said: lan bune 3 saatte saydım 12 tane sinek öldürdüm. ve asla yapmam normalde iğrenirim ama 12sinide iki elimle çat die havada presleyerek kestim nerden çıkıo lan bu kadar sinek hiç iyi drop var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 beni bıçaklasan daha mutlu olurdum :@ :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Xenocide said: Farinal said: lan bune 3 saatte saydım 12 tane sinek öldürdüm. ve asla yapmam normalde iğrenirim ama 12sinide iki elimle çat die havada presleyerek kestim nerden çıkıo lan bu kadar sinek hiç iyi drop var mı? birinden kan çıktı sırf kırmızı kırmızı o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sivrisinek çok güzel hayvan bence, bi kez sırf kan emişini izlemek için kovmadım, çok keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bu öküzler neden doymuyor 5 kere 6 kere ısırmanın ne alemi var yani, 1 kerede dolmuyor mu mideleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Ahah vidyo süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 of bu yaz çok tutulur bu müzik hahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar