vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oyunu kurdum, patchlere baslayamiyorum. cektigim tbc US'di yine de bir sorun olmadan kurdum. su hatayi veriyor; su anda sifir, hic patch yapamadim. niye böyle bi hata veriyo olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bi repair et bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 şu şekilde login olamazsn ztn,wotlk + full patch ister login olabilmek için,wotlk yı yükle sonra patch yapması lzm launcherın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 dün login olabiliyoduk wotlk yokken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Oyunun wotlk olmasi lazim olm. Accountin tbc veya classicte olsa oynayabilirsin, ama oyun wotlk olmali diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 e dün de kuruluydu bende. kendi cdlerimden kurdum. yalniz character list'de addons gözükmüyor diye, silip bastan kurayim dedim. aciliyordu gayet, patchleri de otomatik yapti. sorun wotlkde degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ha yalniz su an cdden kurmamamin sebebi; wow classic'in ingilizce, tbcnin de almanca olmasi sebebiyle addons'un atar yapabilcegini düsündük. classici cdden kurdum, tbcyi de netten cektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hocam senin oyun version 2.0.0 sol altta yazıyor.. oyunun 3.1.2 mi 3.1.3 mü ne olması lazım artık en son hangisiyse.. sendekine bayaaaa bi patch yapman gerkecek galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hacim zaten ben de acc-pass sayfasinda acc name ve passwordu girdikten sonra otomatik patch baslar ya, onu yapmaya kasiyorum. lakin baslamiyor. ha bi de patch yapmadan oyuna girmeye calistigimi zannediyorsaniz, failsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oyun klasörünün içinden repair i çalıştırmayı denedinmi ftw dosyalarının içindekileri flnda sildirtirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar