zgrw Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 mikrodalgada fln değil, adamlar gayet normal yapıyor, kameralarla mutfağını izleyebiliyorsun istersen.. ayrıca lezzetli yapıyor, o kadar dandik ki ankarada ki en pahalı iskenderi o yüzden onlar satıyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Jilet gibi kesiyorlar etleri, pideyle doymak istiyorsanız iyi ama yeterince başarılı değil bence hd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 istanbul cevahir ve esparkdaki hd delerde bildiğin mikro dalgada ısıtılmış yedim defalarca,zincir deil mi anam bu,her yerde farklı mı yapıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 cevahirde ben de yemiştim iskender ama tadını hatırlamıyorum demekki çok iyi değilmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 HD iskendere güzel diyenler demekki hayalatlarında iskender yememişler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 iskender iskenderoğlu çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 öz en bursa hakiki gercek yemin billah iskender en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yemek sepetinden gelen iskendere mi kalmadik, bursaya gittigimde bu topice ozellikle 1.5 iskender boyle olur fotosu cekicem afsd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Heykelde, zaferde, as merkezde (galiba), yeni yalova yolunda, bi de beşevler tarafında /galiba) gerçek iskender var kıyıp parayı yiyeceksin, en kralı budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bursa uludağ iskender'in yaptığı şey iskender. bizim diğer yerlerde yediklerimiz benzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 (tu) Geçen gün uğradık 2 kişi, Mudanya yolundaki şubesine. 1'er porsiyon iskender, 2 cola = 40 TL Çakmasını değil, hasını yiyin, yedirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bunu gördünüz mü yiyinfiyatı iyidir bak haberiniz olsun, kol gibi demeyin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Uludağ en iyisi.Etibol olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Uludağ iyidi, evet. Ama Kent Meydanı'ndaki yere geçince bozuldu biraz kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 thedevourer said: HD iskendere güzel diyenler demekki hayalatlarında iskender yememişler....taklit, sıradan şubelerinde yemek yediğiniz için tadını alamamışsınız.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Voys said: bursa uludağ iskender'in yaptığı şey iskender. bizim diğer yerlerde yediklerimiz benzeriuludağ iskende o fiyatı haketmiyor bence, iskenderi fena değil ama fiyat/performans kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Masquerade said: (tu) Geçen gün uğradık 2 kişi, Mudanya yolundaki şubesine. 1'er porsiyon iskender, 2 cola = 40 TL Çakmasını değil, hasını yiyin, yedirin. o fiyattaki bi şeyi her gün yiyemez insan. senede bi yiyebildiği için güzel geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 dory said: yemek sepetinden gelen iskendere mi kalmadik, bursaya gittigimde bu topice ozellikle 1.5 iskender boyle olur fotosu cekicem afsd.. dory bizi bursaya götür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ay canım iskender istedi kaç gündür bu topic yüzünden okula gitmeden yiyeyim. aha ama vazgeçtim çok sıcak. nese halet-i ruhiyeme göre bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 adana varken iskender ne ya. kaburga kebap varken . kuşbaşı varken . soğuk bir ayran ya da şalgamı yanında olucak . üstüne de hafif bir tatlını yiceksin. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tarihin, bugunun ve gelecegin en iyi iskendercisi, bursa santral garajın oralardaki bi sokakta konuslanmis ULUDAG KEBAPCISI dir ki, kalitesine yetismek icin "kebapci iskender"in bayaa bi firin ekmek yemesi zorunludur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 balon said: adana varken iskender ne ya. kaburga kebap varken . kuşbaşı varken . soğuk bir ayran ya da şalgamı yanında olucak . üstüne de hafif bir tatlını yiceksin. tamam. O dediklerini adanada yemek lazım yalnız, 6 yıl önce gitmiştim, İstanbul'da yapılanla Adana yapılanlar arasında alaka yok. İskender'in etini tutturunca becerebilen lokantalar var İstanbulda ama ben düzgün Adana yiyemedim henüz. Ya kayış gibi yapıyorlar ya da hemen dağılıyor et, baharatı da tutturamıyorlar doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ya adanadakinin farkı kuzu etinden olması, çeşnilerini iyi tutturmaları falan oluyor . bence adanayı da direk bırakın , patlıcan kebabı soğan kebabı falan gibi şeyler yiyin hatta 2 günlüğüne falan Gaziantep'e gelip.ben okulumdan mezun oldum , hayatımın yiyecek zevklerini tattım , boynum büküp istanbulda ne yiyeceğimi düşünüyorum ki dışardan almam sanırım artık yemek :) ya haklısın çok iyi olmuyorlar adana ya da antepteki gibi ama mesela ben şeyi fena bulmuyorum hani atatürk ya da inönü caddesinde sahrayıcedit camine yakın bir yerde maraş kebapçısı diye bir yer var. küçük böyle bir yer . fiyatları da iyidi gayet. canım isteyince oralardan yiyorum , onun dışında dürümcü bey falan pek beğenmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bursada Hünkar da güzel yapar yeşil türbenin orda.İskenderdeki en önemli faktör et.Ne kadarı kuzu ne kadarı dana.Bir de bu hayvanlar taze otla beslenmiş hyvan olursa 5 porsiyon yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 irin said: dory said: yemek sepetinden gelen iskendere mi kalmadik, bursaya gittigimde bu topice ozellikle 1.5 iskender boyle olur fotosu cekicem afsd.. dory bizi bursaya götür! tmm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar