Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlamsız Mailler..


onuray

Öne çıkan mesajlar

Bu 1 aydır anlamsız mailler geliyor,normal kişilerden yani flood değil ondan eminim.Farklı mailler ama gerçekten anlamsız,ve hepsinde bir ek var,zipli veya jpgli.No virus found yazıyor ancak açtığımda da hiçbirinde birşey yok.Aynı şeyle karşılaşan var mı?[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşler, arada bir spam mail yollayanlar böyle mailler yollayabilir. böylece siz cevap vermeseniz bile maili okuduğunuzu bilebilirler. bu yüzden tanımadığınız kişilerden gelen mailleri okumayın, çarpılırsınız.

internek bölümüne taşıyorum.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hotmaail hesabımı sadece doğru düzgün site üyeliklerinde kullandığım halde günde 100 tane filan spam geliyor her çeşit.. :) labunyalar bir de block'lanamasın diye abidik gubidik yeni açılmış hesaplardan yolluyorlar her defasında. esas ilgilendiğim mailler 1000'de 1'i filan..

eh eskiden apartmanın posta kutusuna sırf reklam broşürleri gelirdi de derdim "neden doğru düzgün tam anlamıyla mektup gelmez ki" diye kendime, teknoloji filan çağ atlattı ama değişen bişi yok demek insanlarda.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onuray, 05 Haziran 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
Bu 1 aydır anlamsız mailler geliyor,normal kişilerden yani flood değil ondan eminim.Farklı mailler ama gerçekten anlamsız,ve hepsinde bir ek var,zipli veya jpgli.No virus found yazıyor ancak açtığımda da hiçbirinde birşey yok.Aynı şeyle karşılaşan var mı?


Bu maiileri gönderen kişi olarak görünen şahısların makineleri virüs/trojan kapmış vatandaşlardan habersiz yolluyorda olabilir eğer siz bu kişilerin listesindeyseniz sizede yolluyordur.tanımadığınız insanlardan geliyorsa mailiniz bir şekilde ellerine geçmiş demektir.O ekse virüs/trojan dır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Local de önlemenin yolu yok.. Sonuç olarak önlesen de sadece göze hoş görünür. Yani sana 10 MB spam mail gönderilmişse, paşa paşa çekersin mail sunucundan 10 MB ı.. Bir işine yaramaz.

Bunun çözümü sunucu taraflı. ( bkz: qmail + spammassassin ve hatta clamav )[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana arada bir mail geliyor.Blackrose isimli birisinden...
Garden of Eden midir nedir onların aylık neler yaptıkları falan aptal aptal şeyler anlam veremiyorum[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...