Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 said: It is also possible that something is causing the "musty" smell. Some women who have a strong, sour or fishy odor emitting from their vagina may have an infection. Infections can be caused by several factors, including vaginal bacterial overgrowth, sexually transmitted infections (STIs), or from wearing tight or damp clothing, particularly those made of synthetic material (e.g., nylon pantyhose) that does not allow the area around the vulva to breathe. Others may have an odor as a result of certain foods in their eating plan or from excessive sweating. The odor may also be from her anus, rather than her vagina. said: As a matter of fact, the kind of mucus produced by your cervix changes throughout your monthly cycle in response to your body's hormone production. Your secretions can be more wet or more dry, change in their taste from sweet to salty to sour, and be more or less thick or viscous. Each woman has a general pattern of how her monthly cycle proceeds, and you can follow your own cycle by feeling the entrance of your vagina with your finger daily, looking at the secretions, being aware of sensations of vaginal wetness or dryness, and recording these characteristics every day for several cycles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Fly said: ben genelde sabun yediriyorum asit baz tepkimesi oluyor nötrleşiyor çok güzel böyle hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bu arada belirtmeden edemicem vajinal mukus tam nick olacak bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bekleme hızırı, yala bızırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hatta SÜMÜĞÜ diye nick olur direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Dev said: tatlı olması için yapılabilecek nedir? lol ahahah zdsafas. döllenmeye elverişli dönemde tatlı oluyormuş. hay allahım gece gece neleri araştırtıyon adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 İkinci paragraf durumuna göre olabilecekleri yazıyor da, ben NASIL ını merak ediyorum hala. NASIL değiştirebiliriz tadı? edik: Yani döllenmeye hazır hale nasıl getiricez? Nası bir soru oldu gerçi bu da, adet döneminden hemen sonra mı tatlı oluyor uzun lafın kısası? ve ayrıca ; The odor may also be from her anus, rather than her vagina. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 NAPICAN ABİ TADI DEĞİŞTİRİP O KADAR İĞRENÇ Mİ LAN OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 http://img526.imageshack.us/img526/5509/1243029061973.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 evde şeker kalmayınca şerbet olarak kullanılabilir pekala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ya 2. Söylüyorum ama ceninin kalbinde allah yazıyor biz neleri tartışıyoruz burada beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 allah belanı versin yazmaya geliyordum ben de. @ardeth sonuç olarak adetten hemen sonra olarak anladım ben. iyi. güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hınzır smiley falan bekledim sonunda. hayat çok boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Abi şimdi şöyle ki, limon güzel bir meyve. Meyva. Ne boksa işte. Ama bir yandan şeftali de güzel. Hep limon yememek lazım dimi. Hani kötü örnek de daha nasıl açıklayayım, bunları nerede sorayım, gidip hardwareforum a falan mı yazayım. kdfhgjdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ilgilenmiyorum bu soruyla artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Dev said: Abi şimdi şöyle ki, limon güzel bir meyve. Meyva. Ne boksa işte. Ama bir yandan şeftali de güzel. Hep limon yememek lazım dimi. Hani kötü örnek de daha nasıl açıklayayım, bunları nerede sorayım, gidip hardwareforum a falan mı yazayım. kdfhgjdfhg abi ahaha yeter bence sfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Dev said: Abi şimdi şöyle ki, limon güzel bir meyve. Meyva. Ne boksa işte. Ama bir yandan şeftali de güzel. Hep limon yememek lazım dimi. Hani kötü örnek de daha nasıl açıklayayım, bunları nerede sorayım, gidip hardwareforum a falan mı yazayım. kdfhgjdfhg arkadaşım sen ordaki amacı çok yanlış anlamışın neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Dev said: Abi şimdi şöyle ki, limon güzel bir meyve. Meyva. Ne boksa işte. Ama bir yandan şeftali de güzel. Hep limon yememek lazım dimi. Hani kötü örnek de daha nasıl açıklayayım, bunları nerede sorayım, gidip hardwareforum a falan mı yazayım. kdfhgjdfhg oh wa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bence farklı gıdalarla beslenmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ooo bütün eski mkiciler burda toplanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 dengeli beslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Abi vitamin hapı alsana uğraşma meyve falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA peki abi dengeli beslenirim. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bugün babalar günüydü di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar