roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahahahha muhabbetinizi seveyim
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Stifler said: merak etmeme gerek yok kullana kullana öreniyosun zaten. edit: bol bol kullanma deişmiş, bende editliyim
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hee disko kralıyım. orda hava atmak için yazılmadığının farkında değilsiniz dimi? seks çok hava atılcak bişey ya. neyse düzelttim cümleyi.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Stifler said: keko keko ne ya. 3. sınıf cocuğu lafları afsasdfa
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 keko ahahhahahhahahhahahaahhahahhahahaHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHSHHSHAHGAH kekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokeko
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 geçen gün de bir arkadaşım "kıt" dedi ben de ona çok güldüm ilkokul argosuydu resmen küçükken ahuahauahu
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 aaa kıt diye bi laf vardı di mi lan
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kıt yeri geldi mi en feci laftır. anlıyamıyo musun kıt gibi:p edit: ahaha lan yeterli bosluk bile yapamadım. hem yetersiz hem kıt cıktım :( neyseki keko degilim
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hahaha evet ama çok güldüm çok komik geldi sesli söyle bi de daha komik ahuahauh
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 stifler'in tripleri beni benden aldı. neden bu kadar alındın adamın bu soruyu sormasına prezervatifler genelde %90-99 (kalitesine göre) hamilelik riskini önleme ve hastalık bulaştırmama güvencesi veriyor. hamilelik konusundan diğer yöntemlerin de (gün takip etmek ve spermisit kullanmak gibi) hatrı sayılır güvencesi var. misal ikisini beraber uyguladığın zaman %1*%10/(100*100)= 0.001 ihtimale düşürüyorsun hamile kalma riskini vb.
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sina soruyu sormasına alınmadım, adam ısrarla abi yırtılıyo mu yırtılmıyo mu diye soruyodu. bende noldu prezervatife mi yatırdın parayı dedim. adamda OLUM BUNUN ADI SOSYAL CESARET SORUYOZ OGREN SENDE HADİ. diyo çemkiriyo ordan. aq. sinirlendm lan
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bariz adamın cesaretini kıskanmıssın.
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ne çemkirecem be, garbageda ciddiyet zayıflıktır
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ohaoha ilk kez bi topikim bu kadar hit aldı.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sosyal cesaretle ilgisi yok tabi forum sonuçta adam gidip araştırmaya üşenmiş buraya sormuş sadece. yine de sorsun öğrensin bilmiyorsa iki yöntemi falan birleştirir tedirgin bir arkadaşımızsa
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sakin ol stifler dolma öyle,geçen günde tuhaf bişi sormuştu sdf
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ardeth said: sosyal cesaretle ilgisi yok tabi forum sonuçta adam gidip araştırmaya üşenmiş buraya sormuş sadece. yine de sorsun öğrensin bilmiyorsa iki yöntemi falan birleştirir tedirgin bir arkadaşımızsa yok ben seks yapmıyorum, kızlar beğenmiyor beni öylesine sordum
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 üstüste 3 tane ultra güvenlü oluyomuş
Öne çıkan mesajlar