Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durex babalar günü reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
keko ahahhahahhahahhahahaahhahahhahahaHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHSHHSHAHGAH
kekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokeko
Mesaj tarihi:
kıt yeri geldi mi en feci laftır.

anlıyamıyo musun kıt

gibi:p

edit: ahaha lan yeterli bosluk bile yapamadım. hem yetersiz hem kıt cıktım :(

neyseki keko degilim
Mesaj tarihi:
stifler'in tripleri beni benden aldı. neden bu kadar alındın adamın bu soruyu sormasına

prezervatifler genelde %90-99 (kalitesine göre) hamilelik riskini önleme ve hastalık bulaştırmama güvencesi veriyor. hamilelik konusundan diğer yöntemlerin de (gün takip etmek ve spermisit kullanmak gibi) hatrı sayılır güvencesi var. misal ikisini beraber uyguladığın zaman %1*%10/(100*100)= 0.001 ihtimale düşürüyorsun hamile kalma riskini vb.
Mesaj tarihi:
sina soruyu sormasına alınmadım, adam ısrarla abi yırtılıyo mu yırtılmıyo mu diye soruyodu. bende noldu prezervatife mi yatırdın parayı dedim. adamda OLUM BUNUN ADI SOSYAL CESARET SORUYOZ OGREN SENDE HADİ. diyo çemkiriyo ordan. aq. sinirlendm lan
Mesaj tarihi:
sosyal cesaretle ilgisi yok tabi forum sonuçta adam gidip araştırmaya üşenmiş buraya sormuş sadece. yine de sorsun öğrensin bilmiyorsa iki yöntemi falan birleştirir tedirgin bir arkadaşımızsa
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

sosyal cesaretle ilgisi yok tabi forum sonuçta adam gidip araştırmaya üşenmiş buraya sormuş sadece. yine de sorsun öğrensin bilmiyorsa iki yöntemi falan birleştirir tedirgin bir arkadaşımızsa

yok ben seks yapmıyorum, kızlar beğenmiyor beni öylesine sordum
  • Yeni Oluştur...