Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sen baya baya keko çıktın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahahahha muhabbetinizi seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Stifler said: merak etmeme gerek yok kullana kullana öreniyosun zaten. edit: bol bol kullanma deişmiş, bende editliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bitefight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hee disko kralıyım. orda hava atmak için yazılmadığının farkında değilsiniz dimi? seks çok hava atılcak bişey ya. neyse düzelttim cümleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Stifler said: keko keko ne ya. 3. sınıf cocuğu lafları afsasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ya msnde birinden kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 keko ahahhahahhahahhahahaahhahahhahahaHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHSHHSHAHGAH kekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokekokeko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 mis gibi lafta şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 geçen gün de bir arkadaşım "kıt" dedi ben de ona çok güldüm ilkokul argosuydu resmen küçükken ahuahauahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 öyle diyosunuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 aaa kıt diye bi laf vardı di mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kıt yeri geldi mi en feci laftır. anlıyamıyo musun kıt gibi:p edit: ahaha lan yeterli bosluk bile yapamadım. hem yetersiz hem kıt cıktım :( neyseki keko degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hahaha evet ama çok güldüm çok komik geldi sesli söyle bi de daha komik ahuahauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 stifler'in tripleri beni benden aldı. neden bu kadar alındın adamın bu soruyu sormasına prezervatifler genelde %90-99 (kalitesine göre) hamilelik riskini önleme ve hastalık bulaştırmama güvencesi veriyor. hamilelik konusundan diğer yöntemlerin de (gün takip etmek ve spermisit kullanmak gibi) hatrı sayılır güvencesi var. misal ikisini beraber uyguladığın zaman %1*%10/(100*100)= 0.001 ihtimale düşürüyorsun hamile kalma riskini vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sina soruyu sormasına alınmadım, adam ısrarla abi yırtılıyo mu yırtılmıyo mu diye soruyodu. bende noldu prezervatife mi yatırdın parayı dedim. adamda OLUM BUNUN ADI SOSYAL CESARET SORUYOZ OGREN SENDE HADİ. diyo çemkiriyo ordan. aq. sinirlendm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bariz adamın cesaretini kıskanmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sonunda yakalandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ne çemkirecem be, garbageda ciddiyet zayıflıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben de kıskandım ama üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ohaoha ilk kez bi topikim bu kadar hit aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sosyal cesaretle ilgisi yok tabi forum sonuçta adam gidip araştırmaya üşenmiş buraya sormuş sadece. yine de sorsun öğrensin bilmiyorsa iki yöntemi falan birleştirir tedirgin bir arkadaşımızsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sakin ol stifler dolma öyle,geçen günde tuhaf bişi sormuştu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ardeth said: sosyal cesaretle ilgisi yok tabi forum sonuçta adam gidip araştırmaya üşenmiş buraya sormuş sadece. yine de sorsun öğrensin bilmiyorsa iki yöntemi falan birleştirir tedirgin bir arkadaşımızsa yok ben seks yapmıyorum, kızlar beğenmiyor beni öylesine sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 üstüste 3 tane ultra güvenlü oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar