Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Fatih Sultan Mehmet'ten gidicez, Arabayla gidicez TEM üzerinden bir gidiş yolu var sanırım, bir noktada sapaktan çıkmak lazım; ama tam olarak hangi sapaklardan çıkmamız gerektiğini bilmiyoruz, anlatabilir misiniz lütfen? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 OOOO KANKA GÖRÜŞCEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Sabancı tayfasından kimler geliyor Can? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Google maps de Hamidiye denen yerden, nurtepe viyadüğü olarak yazan okmeydanı çıkışından çıkılması lazım gibi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bunu buldum şimdi http://www.bilgi.edu.tr/pictures/2007/08/08/2007_08_08_santral_kroki.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 FSM'den gitmek ölüm vuruşu demektir şu sıralar,tadilata alındı sanırım ve şeritler düşürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 fsm nin ayağında oturuyorum abi ben zaugna olarak, boğaziçi köprüsüne gidip oraya gitmek ölüm olur asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yazık şu fakiri de alın, toplu taşıma falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 gelip de aramadın haber vermedin demek? beklemioduk ztn...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar