arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 DPS Rune Priest denemiş olan var mı?
Satoshie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Denemedim ama gördüm çok ilginçdi.Adam BO,choosen ve sorc indirdi asağıya.(sorc ile BO +70rr)Rp de rr41 full sentinel vardı.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Sorc kolay, gerisi spec/gear/oyuncuya bakıyor. Aslında ben üş aşağı beş yukarı nasıl olur kafamda canlandırabiliyorum. Rune of immolation'ın taktikli haldeyken duelde epey bir can yakıyor olması lazım. RvR'de de tab spam ile aynı efektiflik yakalanabilir, spesifik olarak bunu soracaktım denemiş olan varsa diye. RP'si olan varsa mutlaka denesin.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 çok efor sarfediyorsun immolate spamlarken
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ne eforu cast time yok cooldown yok
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben denemiştim biraz. öyle olunca 1vs1 spec'i gibi oluyor. ama healersın sonuçta, eğer arkadaşlarınla oynuyosan heal etmen lazım. kısacası çok başarılı değil ama tek başına oynuyosan girip pvp kasıyosan devamlı o zaman olabilir. patch geldi mi bilmiyorum da, patchten önce bu arada damage'larımız şaka gibiydi. altdorf'da fareye dot atıyodum, 2 tickte ölüyodu falan :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 support dps olur anca rp, archmage gibi tam dps olmaz, yani en çok yaptığım murkain de 60k damage 60k heal oldu level 21 de
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Maksat o işte, spammable snare ile AP burn fena birşey değil.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bızım guildde bi adam var, rr75. rr 75+ WE leri aliyor. zaten ya sorc ya WE ye oluyor geri kalan tum classlari kesiyor 1v1 de. cok guclu yani.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mümkün sonuçta kitelayabilen healerlar arasında en dayanıklısı RP. Insta heal çook avantajlı hele hele böyle bir snare ve AP burn varken. WE sorun değil sonuçta pek dayanıklı değiller. WE duelleri item check kıvamında oluyor. Öte yandan Sorc'a ölmesi ilginçmiş. Damage verirken heallayan tactic olmamasından olabilir. O adamın 2H tanklarla kapışmasını görmek isterdim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yeaa 30-40 arasını nasıl kasıyo zealot ve rpler, quest yapmaktan kuscam sc de çok yavaş geliyo
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kasamıyor, bayağıdır zelotum ola ola 35 oldum. Bir ara hırs yapacağım ve 40'a kadar gidecek diye ümit ediyorum. land of the dead olayına gidip aslında orada random olarak pqlara gidip ona buna heal atarsan, stage bitince expi geliyor ve bolca scarab alıyorsun, bir kac kere yaptım 8800 exp gelip durdu paso, lvl 35 için. habire de ilk 2'ye giriyorum, scarab kümeleri halinde geliyorlar. Ama çok kolay renown kasiyorum o ayri :), biraz daha kassam renown rank > normal rank olacak.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 senaryolardan min 7k rp 19k xp ile ayrılıyorum ama yok senin oynadığın zamanki kadar seri senaryo
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Sunucuya bakıyor, bizde var mesela :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 geçen level 31 ken level 40 chosen kovaladım praagda adam sonunda warcampe kaçtı, düzgün gearla iş yapabilir sanırım çünkü baya armor geliyo taktikten, aoe knockback de 20 saniyeye düşüp slow yapıyo 10 saniye
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Genelde uzun sürse de çakıyorsun ama ona güvenerek davranmamak lazım zira "kamyon" tabir edilen Chosenlar var, bunlar bir çarptı mı setini inventoryde kaybedersin o derece eheh.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ya bugüne kadar chosenlardan çok dayak yemedim ama beni sallamadıklarından olabilir, bitane black guard 2 shot çekti detaunt varken ama
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 O tier önemli değil epix çok fark ediyor. Bu lotd'den gelen sağlam 2Hler var, tadı başka :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 şu solo adam alan rplerle konuşmak isterim hangi taktikleri kulalnıyolar felan diye
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Divine Fury Immolating Grasp Regenerative Shielding bu slot da rakibe göre dorf tactic switch (stun r./armor/corp r.)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya işte onu anlamıyorum div fury alınca witch elf sorc nasıl kesiliyo out dps zaten yapamazsın e healın da azalıyo
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Witch elf ile duel yaparken değiştirirsin. Sorc en rahat keseceği sınıf onu boşver zaten eheh. Divine fury kullanmama halinde duel dışındaki herşey sabır testi olacaktır. O zaten DPS değil, outgoing healingi iplemeyen healer oluyor.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Spark senin yüzünden RP açtım diye şikayete gelmiştim ki bir baktım topiki ben açmışım :P
Öne çıkan mesajlar