Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rune Priest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sorc kolay, gerisi spec/gear/oyuncuya bakıyor. Aslında ben üş aşağı beş yukarı nasıl olur kafamda canlandırabiliyorum. Rune of immolation'ın taktikli haldeyken duelde epey bir can yakıyor olması lazım. RvR'de de tab spam ile aynı efektiflik yakalanabilir, spesifik olarak bunu soracaktım denemiş olan varsa diye. RP'si olan varsa mutlaka denesin.
Mesaj tarihi:
ben denemiştim biraz. öyle olunca 1vs1 spec'i gibi oluyor. ama healersın sonuçta, eğer arkadaşlarınla oynuyosan heal etmen lazım. kısacası çok başarılı değil ama tek başına oynuyosan girip pvp kasıyosan devamlı o zaman olabilir.

patch geldi mi bilmiyorum da, patchten önce bu arada damage'larımız şaka gibiydi. altdorf'da fareye dot atıyodum, 2 tickte ölüyodu falan :D
Mesaj tarihi:
Mümkün sonuçta kitelayabilen healerlar arasında en dayanıklısı RP. Insta heal çook avantajlı hele hele böyle bir snare ve AP burn varken.

WE sorun değil sonuçta pek dayanıklı değiller. WE duelleri item check kıvamında oluyor. Öte yandan Sorc'a ölmesi ilginçmiş. Damage verirken heallayan tactic olmamasından olabilir.

O adamın 2H tanklarla kapışmasını görmek isterdim.
Mesaj tarihi:
kasamıyor, bayağıdır zelotum ola ola 35 oldum. Bir ara hırs yapacağım ve 40'a kadar gidecek diye ümit ediyorum. land of the dead olayına gidip aslında orada random olarak pqlara gidip ona buna heal atarsan, stage bitince expi geliyor ve bolca scarab alıyorsun, bir kac kere yaptım 8800 exp gelip durdu paso, lvl 35 için. habire de ilk 2'ye giriyorum, scarab kümeleri halinde geliyorlar.

Ama çok kolay renown kasiyorum o ayri :), biraz daha kassam renown rank > normal rank olacak.
Mesaj tarihi:
geçen level 31 ken level 40 chosen kovaladım praagda adam sonunda warcampe kaçtı, düzgün gearla iş yapabilir sanırım çünkü baya armor geliyo taktikten, aoe knockback de 20 saniyeye düşüp slow yapıyo 10 saniye
Mesaj tarihi:
Genelde uzun sürse de çakıyorsun ama ona güvenerek davranmamak lazım zira "kamyon" tabir edilen Chosenlar var, bunlar bir çarptı mı setini inventoryde kaybedersin o derece eheh.
Mesaj tarihi:
Witch elf ile duel yaparken değiştirirsin. Sorc en rahat keseceği sınıf onu boşver zaten eheh.

Divine fury kullanmama halinde duel dışındaki herşey sabır testi olacaktır. O zaten DPS değil, outgoing healingi iplemeyen healer oluyor.
  • Yeni Oluştur...