Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 la sora dövdük adamı ya ne olacaadı dfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 hatamamozaman. Ben naaptım söktüm mü onikiparmak bağırsağını adamın? Kafa güzeldi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 üzülme bebeem 9 a düşürdük o bağırsağı ama böbreği al satalım balayına çıkalım oldu olacak dfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 O ciğeri beş para etmezin böbreğiyle mi çıkıcaz balayına hayatımın su kaynağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sen su ben rakı gel bi meyhanede kaynaşalım hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Ayıpsın babuşka, eski Rum meyhanesi olsun hatta orda kaynaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 rum olmaz halis mulis türk meyhanesi olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Rakı masasında ırkçılık olmaz agali, ne meyhanesi olursa olsun. Rum mezeleri güzeldir o açıdan şeettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ne muhabbeti dönii olum onun rakı masalarında haberin yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 değişmez sorumuz nedir ki sonumuz? toprak değil mi erkeni geçi aldırma sen doldur be meyhaneci koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy doldur bak efkarlandım yine bu gece koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy dostlar gitmeden gizlice çok ülkeler gördüm çok diyarlar gezdim öğrendim alemin sırrı nedir dünyanın merkezi bu meyhanedir koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy doldur bak efkarlandım yine bu gece koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy dostlar gitmeden gizlice ölürsün dediler dün içirmediler sanki sarhoş oldum bilmem neden çıkmam tövbe bir daha meyhaneden koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy doldur bak efkarlandım yine bu gece koy koy koy koy koy koy koy koy koy koy dostlar gitmeden gizlice lay layyy layy ehehhhe doldur kardeşim doldur yaa meyhaneci... koy... içki koy yaa. hadi şerefine... sağol bey be sağol yaa... ahhahahahaa... terkedicekler nası olsa biliyosun di mi sen de. sağol abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ölürsün dediler dün içirmediler sanki sarhoş oldum bilmem neden çıkmam tövbe bir daha meyhaneden allah be! tanju baba yahu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi size bi oda ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 oha modlar nelere kadir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Saeros said: abi size bi oda ayarlayalım. Nerede olacağına bağlı odanın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evilmaddox said: @irin: tanıdık geldi kim o abla? :D . lindsay lohanı bulduk! senin için gomlek giydirttik. uygun oldugun bi ara haber et,gorusmek istiormus,evil evil diye becerdi kafalarımızı allah editsiz post nasip etsin ,amen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Yok aman almiyim ben, çabalar için çok teşekkür ederim fakat lindsey lohan dediğin anda(bak adını küçük harfle yazıyorum o kadar saygısızım) bütün hevesim kaçtı valla. Şöyle Monica Belluci ya da Milla Jovovich falan yok mu menüde sdf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evilmaddox said: Yok aman almiyim ben, çabalar için çok teşekkür ederim fakat lindsey lohan dediğin anda(bak adını küçük harfle yazıyorum o kadar saygısızım) bütün hevesim kaçtı valla. Şöyle Monica Belluci ya da Milla Jovovich falan yok mu menüde sdf ? ahaha merhaba bokunu cıkarmak.naptın evladım dogumgunun diye,hadi bitti bitti sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Yüz verince astarını istiyorum yapacak bişey yok ona. =) Neyse yine de sağol ne diyim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 oha iyi ki doğdun lan... Yeni görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar