Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kotor 1 oynarken vidyo giren kısımlarda oyun aptallaşıyor karanlık ekran donup kalıyor. aşağı alınca kotor movie player yazıyor oyunun ismi acaba napmak lazım vidyoları mı silsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 haydaa 1.03'e update ettim şimdi de oyun açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 direk oyun acılırken launcherdan config video yu goster tarzı bişeyi kapat düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 off kanser o olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 dediklerini ypatımda oyuna girdim acaip takılıyor falan bi acaip şimdi silip tekrar yüklücem 1.03 çekmeden videoları kapatıp denicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sadece sesi kapatmayı bir dene. eğer düzelires donanim ivmesini biraz düşürürsün dxdiag dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 çok sinirlendim sildim bilgisayardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 sdfsdf türk usulu çözüm :D kotor demişken bende mi yüklesem yahu. bayağı oldu 1-2 yapıvereyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 bazı yerlerde oyundanç ıkıp sesi kapatıyosun configden düzeliyo, nedense ses grafik yavaşlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben dün gece 1 i tekrar bitirdim 23 saatte bu sefer iyiligin dibine vurarak ama :D bastilayı bile iyi tarafa çevirdim xD 2 de indir dün bugun de onu kurar oynarım bu arada ati kartlarda bi sorun vardı o dantooine de filan açık alanlarda çok takılıyodu oyun ati bi patch çıkartmıstı onun için aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 off bastila aşkım ya. sırf onun için galaksiyi dağıttım resmen. all hail to darth revan aaaaaaaa. gaza geldim 2yi oynicam asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 valla ben 1 de gayet de karıyı iyi tarafa çevirdim geri :D coem here you bubbling fool tarzı bişey diyip arka tarafta götürüyoduk ^^ eheh malak la son kapısmadan önce git aşkım ve karanlık tarafı yen diyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 heh benimkinde carth onasis yavşamıştı, daha yakışıklı bir tip olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar