ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Pqi yha bheni tuğbishhHH????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 aaayh bebitooooooooooommmmmmm canaaa cooook ceviyooom pende yhaaaaaaaa mihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sheeeniii mii =PP biyemiyoyuum yaaa sheviyoyuumm mu ajabaaaa =P boyle butun gun konussam beni oldururler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bi de ergen konuşması vardı ''bön dörs çölöşöyöm yö önla!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 -ögretmeniim -ogretmeniim -ORTMAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ÖÖÖÖRTMENIIIIIIIIIIM ARKAMDAKI COCUUUUK SACIMI CHEEEKIYOO YAAA. ilkokul ücteyken sinif degistirmistim, aynen bunu söledim aha böle parmagimi kaldirip hem de. gercekten cekiyodu ama. bu da böle bi animdi. tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ben dovmustum oyle bi atara giren cocugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 tekme hatta diz atmistim ortman bana kizdi sora. didi TUGBA?!!! didim HİHİ =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahuh ben cok cirkeftim lan. arkadaki karilar kopya cekiyodu, yine aynen böyle bi hisimla barnagimi kaldirdim. ''örtmenim arkadakiler kopya cekiyo!!'' dedim. cok fena cook. ay ihihihih hey ghidi yeaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 of nil sen bad kariymissin tam bizim sinifta olsan direk linc edilirdin dsfgh. ORTMANIM KOPYAH?!! demene firsat kalmadan biri indirirdi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 vaniLLe said: ahuh ben cok cirkeftim lan. arkadaki karilar kopya cekiyodu, yine aynen böyle bi hisimla barnagimi kaldirdim. ''örtmenim arkadakiler kopya cekiyo!!'' dedim. cok fena cook. ay ihihihih hey ghidi yeaa.. oha tam hocayavşaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Raincloud said: bi de ergen konuşması vardı ''bön dörs çölöşöyöm yö önla!'' ersin karabulutun ergen konuşturması haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pogodi said: http://www.youtube.com/watch?v=ghCCyFa7924&feature=channel_page ceza olarak bunna seviscen bole ama bildigin pis seviscen arkali onlu felan oda bu sirada surekli bole konuscak vucudunun temel fonksiyonlari sana ihanet edicek YAPMA DOSTUM UYAAN OLME OLMEEE diye bagirdikca bu bole hihihi diye gulucek suratina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 böle ağzına ağzına vursım geldi o videodaki kızın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar