vivavale Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 evet dotacılar forumun birinde dota kill seslerine rasladım,paylaşayım dedim.artık telinize msj geldiğinde firstblood die calabilir :D link http://rapidshare.com/files/117769174/Dota_kill_sesleri.zip.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bunlar Unreal'in sesleri değil miydi? Ama teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 rica ederim,bi de unreal hç oynamadım olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 zipleri açamıyorum yaw ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Dynun said: bunlar Unreal'in sesleri değil miydi? Ama teşekkürler ;) bende tanıdık geliyor bu sesler bi yerden diyodum doğru valla unreal'dan sesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 unreal sesleri bunlar evet. wow için filan addonlar var hatta. first blood, double kill, triple kill filan diye çığırıyo adam kestikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar