Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarin sevgilimle 5. yildonumumuz

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

25ten sonra :P
iki secenek var:
insanlik icin faydali olacak isler yapmak (teknolojiyi gelistirmek, bilim adami olmak (tuvalet kagidi dispenseri gibi seyler diil de, ciddi seyler yaratmak) )
ya da bi kac cocuk yapip onlari buyutmek
buyuk ihtimalle 1.sini secerim :P sosyal hayattan kisip matematik & fizik falan ustunde odaklandim zaten
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:

Ya su rum kiza niye acilmadin sen erkenden? Bak ne guzel olurdu/mus. Insan 3 yil bekler mi olm kiza sevdigini soylemek icin? Benim bogrum patlar dayanamam gider sacindan tutar operim dudaklarini sonra tokadi basarimmewn1!!!

olurdu tabi. olurdu. hehe.
ama yapamadim, acilamadim. kucuktum, hata yaptim, azicik pismanim :P
Sosyal ağlarda paylaş

25ten sonra diyorsun ama bak sana bi örnek vermek istiyorum ;

Çok yakın bi arkadaşım var 26 yaşında. Hayatının en önemli 5 yılını başka bi ülkede geçirmiş. O ülkede geçirdiği yıllarda o kadar yalnız hissediomuş ki kendini tıpkı senin yaptığın gibi kapamış dünyaya kendini. Ne kızlarla ilgilenmiş ne düzgün arkadaşlar edinmiş. Şuan o kadar pişman ki anlatamam. Bugün bu konuyu konuştuk ve keşke bu kadar katı olmasaydım diyor. Şuan ki ilişkilerinde de sorunlar çıkabilio ve eğer zamanında daha sosyal bi insan olsaydım şuan farklı olurdu dünyaya bakışım diyor. Ve en büyük korkusu bundan sonra ki hayatında asla gerçekten birine aşık olup gerçekten istediği gibi biri olamamak. Her gün keşke 20 yaşıma dönsem diyor.

Bence bunları düşün... 25 yaşına geldiğin zaman herşey için geç olmuş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hergonan said:

okey o zaman hepiniz cok sagolun ben tatil bitince artik sosyal biri oluyorum (cidden, kaybedecek bisi yok nasil olsa)

Tatil bitince herşey çok geç olucak, artık tek başına olucaksın :D.

Tatil biter, bi sonraki tatile dersin falan filan. Niye şimdiden başlamıyorsun ki :) .

Aman tanrım kendimi kişisel gelişim kitapları gibi hissettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hergonan said:
cok seksiyim ama biraz kiloluyum.
kiloyu bi ara verdim sonra bastan aldim, bastan veriyorum :P

kendimi seviyorum, hatta bazen fazlasiyla :P kilo falan disinda baska sorunum yok. yuzumde sivilce vardi ama onlar da gecti.
Bence Hergonan kız arkadaşlar.. Yani hangimiz her bize fiziksel açıdan kendini beğenirmisin diye sorulunca, çok sexiyim deriz ki.. yakışıklıyım deriz geçeriz. hadi o nu da geçtim. hiçbir erkeğin kiloyla bu kadar sorunu olmaz lol. yani bahsettiğim şey, bi erkek kiloluysa verir belki biraz alır öyle kalır vs. kilo alıp verip alıp vermez yani.. sivilceler, her kızın en büyük derdidir. 1 tane çıkar 1 hafta evden çıkmazlr vsvs.. bence Hergonan kız ve bizi kekliyo. yalnız kalp patilere duyrulur, burda sosyal olmak isteyen bi bayan pati var.

ilgilenin ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...