Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 25ten sonra :P iki secenek var: insanlik icin faydali olacak isler yapmak (teknolojiyi gelistirmek, bilim adami olmak (tuvalet kagidi dispenseri gibi seyler diil de, ciddi seyler yaratmak) ) ya da bi kac cocuk yapip onlari buyutmek buyuk ihtimalle 1.sini secerim :P sosyal hayattan kisip matematik & fizik falan ustunde odaklandim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ay herkes de seni bekliyo sanki takmış 25den sonra 25den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 dayı ikisini de yapabiliyorsun artık teknoloji ilerleri o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 uni falan bitecek 25te o yuzden butun yollar aciliyor baska ozelligi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ya su rum kiza niye acilmadin sen erkenden? Bak ne guzel olurdu/mus. Insan 3 yil bekler mi olm kiza sevdigini soylemek icin? Benim bogrum patlar dayanamam gider sacindan tutar operim dudaklarini sonra tokadi basarimmewn1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 son zamanlarda bu kadar içten bi mesaj görmemiştim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 DiadanLocke said: Ya su rum kiza niye acilmadin sen erkenden? Bak ne guzel olurdu/mus. Insan 3 yil bekler mi olm kiza sevdigini soylemek icin? Benim bogrum patlar dayanamam gider sacindan tutar operim dudaklarini sonra tokadi basarimmewn1!!! olurdu tabi. olurdu. hehe. ama yapamadim, acilamadim. kucuktum, hata yaptim, azicik pismanim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 olsun ilerki maclara bakicaz/sin. olmadi bu bakicasksin. bakicaksin. sarhosum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hergonan said: uni falan bitecek 25te o yuzden butun yollar aciliyor baska ozelligi yok yani Asıl üni bitince insanın sosyal olması kendi yeteneklerine bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bence şişmansın bütün bunlar bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 benim bi arkadaşım kel ve şişko erkeklerden hoşlanıyor saçlarını kazıtırsan bu iş olur. -belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 25ten sonra diyorsun ama bak sana bi örnek vermek istiyorum ; Çok yakın bi arkadaşım var 26 yaşında. Hayatının en önemli 5 yılını başka bi ülkede geçirmiş. O ülkede geçirdiği yıllarda o kadar yalnız hissediomuş ki kendini tıpkı senin yaptığın gibi kapamış dünyaya kendini. Ne kızlarla ilgilenmiş ne düzgün arkadaşlar edinmiş. Şuan o kadar pişman ki anlatamam. Bugün bu konuyu konuştuk ve keşke bu kadar katı olmasaydım diyor. Şuan ki ilişkilerinde de sorunlar çıkabilio ve eğer zamanında daha sosyal bi insan olsaydım şuan farklı olurdu dünyaya bakışım diyor. Ve en büyük korkusu bundan sonra ki hayatında asla gerçekten birine aşık olup gerçekten istediği gibi biri olamamak. Her gün keşke 20 yaşıma dönsem diyor. Bence bunları düşün... 25 yaşına geldiğin zaman herşey için geç olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 based on true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 okey o zaman hepiniz cok sagolun ben tatil bitince artik sosyal biri oluyorum (cidden, kaybedecek bisi yok nasil olsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 tatil bitince ilk baharı beklersin sonra yazı sonra tatilin bitmesini gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hergonan said: okey o zaman hepiniz cok sagolun ben tatil bitince artik sosyal biri oluyorum (cidden, kaybedecek bisi yok nasil olsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hergonan said: okey o zaman hepiniz cok sagolun ben tatil bitince artik sosyal biri oluyorum (cidden, kaybedecek bisi yok nasil olsa) Tatil bitince herşey çok geç olucak, artık tek başına olucaksın :D. Tatil biter, bi sonraki tatile dersin falan filan. Niye şimdiden başlamıyorsun ki :) . Aman tanrım kendimi kişisel gelişim kitapları gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Hergonan said: cok seksiyim ama biraz kiloluyum. kiloyu bi ara verdim sonra bastan aldim, bastan veriyorum :P kendimi seviyorum, hatta bazen fazlasiyla :P kilo falan disinda baska sorunum yok. yuzumde sivilce vardi ama onlar da gecti.Bence Hergonan kız arkadaşlar.. Yani hangimiz her bize fiziksel açıdan kendini beğenirmisin diye sorulunca, çok sexiyim deriz ki.. yakışıklıyım deriz geçeriz. hadi o nu da geçtim. hiçbir erkeğin kiloyla bu kadar sorunu olmaz lol. yani bahsettiğim şey, bi erkek kiloluysa verir belki biraz alır öyle kalır vs. kilo alıp verip alıp vermez yani.. sivilceler, her kızın en büyük derdidir. 1 tane çıkar 1 hafta evden çıkmazlr vsvs.. bence Hergonan kız ve bizi kekliyo. yalnız kalp patilere duyrulur, burda sosyal olmak isteyen bi bayan pati var. ilgilenin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Niki çok erkeksi be olmaz öyle şey :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Pipim var benim!!11 Bi de yukardakilere sesleniyorum: cok karamsarsiniz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Hergonan said: Pipitamam %100 kız bu.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Selam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 selam bende asosyalim neden birlikte sosyalliğe ilk adım atmıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar