Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Character Guides

Olivies

Öne çıkan mesajlar

Simdi wowdaki gibi talent geri alma durumu yok bildiginiz uzere, yanlis skillin donusu yok.

Onun icin amaca yonelik guzel hazirlanmis buildleri buradan bulabilirsiniz. Karakter yaparken kullanmanizi tavsiye ederim.

Eski arsivlerden hazirladigim guzel buildler vardi ancak bulamadim simdi, bi ara zaman ayirip ayrintili yazicam tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi eğer %75 block yapacaksan en güzel stormshield takacan. Storm içinde baya str istiyor. Şu an çok item yok millette o yüzden itemlerle alman zor.
Ben şuan base dex az str, geri kalanlar vaita şeklinde mf sorc kasıyorum. Item çekmeye başlayınca pvp için %75 blocklu char kasıcam sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
En sağlam karakterler hangileridir? Oynaması kolay olsun, ne biliyim fazla kastırmasın istiyorum. Bu guide dakilerin hepsi iyimidir? Bayağıdır oynamıyorum da oyunu unutmuşum tamamen. Werewolf druid oynamıştım kendim, güzeldi o. PvM de iyimidir, werewolf buildlerinden birini kullanmamı tavsiye edermisiniz?

Paladin ve Assassin de denemiştim, onlar da güzeldi. Bunların en iyi buildleri hangileridir?
Sosyal ağlarda paylaş

mage kasanlar, gidip curse'den elementealresisit dusuren curse'u alıyo.
bazıınsanlarda mage kasmayıp amplify curse veriyo 1 puan (gerisi skillerden geliyo ve yetiyo) ve corpse explosion fulliyo.

ikisini birden almak manalı değil cok, o kadar ceset bulmak zor oluyo, ole 40 tane iskeletle dolaşmak falan.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

corpse exp fullemek sadece alana genişletmiyor mu? hatırladığım kadarı ile sabit kalıyor dmgsi.

evet ama dolaylı yoldandg2ıda katlıyo.

sole anlatıyım, mesela lvl1 skille, patlamanın merkezi %100 dmg alırken kenaları %10 alıyo, sen skill arttırdıkca alanı genişleriytosun dolayısıyla herkez daha fazla dmg almaya baslıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...