Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Simdi wowdaki gibi talent geri alma durumu yok bildiginiz uzere, yanlis skillin donusu yok. Onun icin amaca yonelik guzel hazirlanmis buildleri buradan bulabilirsiniz. Karakter yaparken kullanmanizi tavsiye ederim. Eski arsivlerden hazirladigim guzel buildler vardi ancak bulamadim simdi, bi ara zaman ayirip ayrintili yazicam tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Güzel olmuş bu başlık. Strateji tartışırız kasmadan önce. Bende bir ara rehberler hazırlıyordum. Eskilerin hepsi silinmiş sanırım. Zaman bulunca yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ben ilk defa sorc kasacam CL/FO kasim diyorum statlar için bunları söylemişte pek idrak edemedim siz ne diyosunuz ne vereyim? STR - enough for equipment DEX - Base VIT - everything else ENE - 100-125 depending on +mana equipment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Str - enough for equipment. Dex - Base Vit - geri kalan herşey Ene - Base zaten o str kısmında bahsedilen equipment in oldugunda energy vermis olmana gerek kalmicak. ilk 30-40 leveldada bi zahmet mana pot spamleyivercen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Str hic vermiyorsun itemlarla aliniyor bi sekilde. dex %75 block gormeden birakilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Şimdi eğer %75 block yapacaksan en güzel stormshield takacan. Storm içinde baya str istiyor. Şu an çok item yok millette o yüzden itemlerle alman zor. Ben şuan base dex az str, geri kalanlar vaita şeklinde mf sorc kasıyorum. Item çekmeye başlayınca pvp için %75 blocklu char kasıcam sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 werewolf druid kasacağım herhalde. ama nasıl yapayim kararsizim oak sage veya KOh bu olsun yoksa direk hurricane mi versem (hala druid werewolf formunda hurricane atabiliyor değil mi?) birde statları bulamadım ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 assasin icin guzel seyler dusunen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bir ara yüklersem, Rabies Werewolf kasacam ben de ama üşeniyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 acaip canım çekti benim de meteorb veya javazon açsam mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 elemental druid bomba BOMBA twister + hurricane pew pew pew hele pvp yapıcaksanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 "nutella yerim" said: assasin icin guzel seyler dusunen var mı pvp icin martial arts, pvm icin trapsin akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 En sağlam karakterler hangileridir? Oynaması kolay olsun, ne biliyim fazla kastırmasın istiyorum. Bu guide dakilerin hepsi iyimidir? Bayağıdır oynamıyorum da oyunu unutmuşum tamamen. Werewolf druid oynamıştım kendim, güzeldi o. PvM de iyimidir, werewolf buildlerinden birini kullanmamı tavsiye edermisiniz? Paladin ve Assassin de denemiştim, onlar da güzeldi. Bunların en iyi buildleri hangileridir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 summoner necro yapiom. sadece vitality'e veriyorum, skillerden raise skeleoton, raise skeleton mage ve skeleton mastery'i fulliyecem ilk olarak, iyi mi yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mage kasanlar, gidip curse'den elementealresisit dusuren curse'u alıyo. bazıınsanlarda mage kasmayıp amplify curse veriyo 1 puan (gerisi skillerden geliyo ve yetiyo) ve corpse explosion fulliyo. ikisini birden almak manalı değil cok, o kadar ceset bulmak zor oluyo, ole 40 tane iskeletle dolaşmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 corpse exp fullemek sadece alana genişletmiyor mu? hatırladığım kadarı ile sabit kalıyor dmgsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 selam, başliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 javazon mu açacan? titan vereyim mi? sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ne açayım? egzantirik işe yaramaz bişi yaparım, ayı druid , teeth necro felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Okçu sorc yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Benimde canımı çektiriyosunuz ya gidin başımdannnNn. Bowazon a yürüyesim var pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Melee oynamak istiyorum. Druid, Assassin veya Paladin tercihlerim arasında. Bunların hangi buildlerini tavsiye edersiniz? En iyisi hangisidir? PvM ağırlıklı bu arada. Druid werewolf, Assassin martialarts veya trapsin olabilir. Paladin farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 senko said: corpse exp fullemek sadece alana genişletmiyor mu? hatırladığım kadarı ile sabit kalıyor dmgsi. evet ama dolaylı yoldandg2ıda katlıyo. sole anlatıyım, mesela lvl1 skille, patlamanın merkezi %100 dmg alırken kenaları %10 alıyo, sen skill arttırdıkca alanı genişleriytosun dolayısıyla herkez daha fazla dmg almaya baslıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Patlamanın merkeziyle kenarı arasında bir fark yok diye biliyordum. Patlattığınız cesedin çapındaki herkes eşit etkileniyor sanki. Bu arada bilgi olsun diye; 50% fire 50% physical damage vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 herkese esit vuruyor. ce lvl yukseltmek sadece effect range'i arttiriyor ki oldukca gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar