Mortishia7 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yeni geldim,hoş geldim ve mutlu geldim herkeze meraba!!![signature][hline]Mess with the best,Die like the rest. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 mortişya ne be? hoş gel bakalım[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortishia7 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mortishia çok güzel bi ad ama ne yazık ki benim gerçek adım diil (hadi yaaa) ama keşke olsa!!!!!!!!Anlamı var mı bilmiyorum ama The Adams'da oynayan kadının ismidir.[signature][hline]Mess with the best,Die like the rest. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 cık cık cık kendi adını nick yapsana bak mesela ben Mostors ailesinden Babacum yazıyor nüfus kağıdımda ahanda al bak *!nüfus kağıdını gösterir en pembesinden*[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kendın hepsını sölemıssın bana dıcek bıshı bırakmamıshın =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortishia7 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Ne diyim şimdi Pyrocum . . . hoşbulduk diyim de yerinde olsun bari :P eeee başka diycek bişey kalmadı msj atın cevap veriyim kardeşim :)[signature][hline]Mess with the best,Die like the rest. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben olmuşum mesaj! sen mutluluğun resmini çizebilir misin mortiş?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hosgeldınız[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hoşgeldin...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ulan selam verirken üstünüzü başınızı toplasanıza bir bayana böyle mi selma verilir.. sok bakiğim o gömleği içine sende adam gibi tak gravatını... güzeel tara saçını böyle tamam tamam iyi güzel[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hoşgeldin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: BabacumMostors, 04 Haziran 2004 23:48 tarihinde demiş ki: ulan selam verirken üstünüzü başınızı toplasanıza bir bayana böyle mi selma verilir.. sok bakiğim o gömleği içine sende adam gibi tak gravatını... güzeel tara saçını böyle tamam tamam iyi güzel tamam hocam ya ne bağırıyon.. :,( hoşgeldiniz hanım efendi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: BabacumMostors, 04 Haziran 2004 22:45 tarihinde demiş ki:*!nüfus kağıdını gösterir en pembesinden* abi senin mavi değilmiydi ya? ne iş? yeni bir hayat??? =P said: BabacumMostors, 04 Haziran 2004 23:48 tarihinde demiş ki: ulan selam verirken üstünüzü başınızı toplasanıza bir bayana böyle mi selma verilir.. sok bakiğim o gömleği içine sende adam gibi tak gravatını... güzeel tara saçını böyle tamam tamam iyi güzel *! kendine çeki-düzen verir.. * öhömm.. *! sesini açar * HOŞ GELDİN mortishia7..[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 15 gün.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bu arada Mortishia'yı anladık ta.. "7" ne?[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 15 gün.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortishia7 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Teşekkür ederim hoş karşılama takımı için :) 7 hem benim favori numaram hem de soyadımla bağdaşıyo. . .Ben değil mutluluğun resmini çizmek bi çöp adam bile çizemiyorum ne yazıkki!Ama eğer mutlulukla ilgili şiir yaz dersen hemen yazabilirim!*Üstünü başını düzeltir* ay bende toplu gözükiyim de rezil olmayalım!:)[signature][hline]Mess with the best,Die like the rest. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: ShekiLChoCuq, 05 Haziran 2004 14:43 tarihinde demiş ki: abi senin mavi değilmiydi ya? ne iş? yeni bir hayat??? =P yok be genç hhayt şukaaa hazırlığı yaptım ama zokayı yutan çıkmadı o da öle kaldı[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 slm[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.