ugurzafer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 10101020210301 10101010101010 Gelıor Banlandımmı Alıntıla
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bak hemen solda "matrix" simgesi var ordan decode'a basıyosun düzeliyo.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ahahahah:)) hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin:))) banlandım mı ??? ahaha *!yarılır hatta yarılmakla kalmaz kopar*[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 Haziran 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ho$gedın... bu arada bende o the code decode ne i$e yarıyor dıye mrk edıyordum örenmı$ oldum :-)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yeni üyelerde oluyor o hep. *! hâlâ saçma bir uygulama olduğunu savunur *[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 14 gün.. Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hoşgeldin banlı değilsin takil :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.