Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 age of atıcaz arkadaşla hamachi versiyonları aynı, age of versiyonları aynı, portlarım açık(doğru mu açtım bilmiyorum gerçi),hamachiden birbirimizi görüyoruz. fakat oyunda local tcp/ip'den kurunca göremiyor arkadaş. ben de onu göremiyorm napcaZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hak dinine girerseniz bir şeyler düşünürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ejejej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bir ağ kablosu ve bir otobüs biletiyle oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Saeros said: hak dinine girerseniz bir şeyler düşünürüz ayoyoyo wololo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 direk ip den oynayın. whatismyip.com dan öğrenip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 öyle yaptık da saçmalık localdan olmaması.neyse güzeldi yendim dfgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Direk aynı cd den dağıtın oyunu millete. Biz de aynı versiyon patchlerini yaparak denemiştik görmemişti birbirini sonra oyunu cd ye yazdım millete dağıttım herkes ordan girdi ve herkesi ben yendim :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "roket adam" said: bir ağ kablosu ve bir otobüs biletiyle oynayabilirsiniz. Basarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar