Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 nufus cuzdani sureti koyiim mi bi de :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 nesin sen abi deamon falan mı :D 16 yaşında tipe bak benden yaşlı gösterio :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 vaaay volfi yere bakıp yürek yakmışsın.. :-p üniversite için de tebrikler.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 iblis olabilirim bak ama daha cok kender olmyi yegliyorum :P Deamon bornozlu bi canavardir bi kere, iblis o kelime :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 iki saattir bu resim kime benziyo diye düşünüyorum.. sonunda buldum oh be. Mummy filmlerindeki elemana benziyosun.. hatta onunla Dawson's Creekdeki bi adamın karışımısın =) (kötü bişi diil bu hehe)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 lol brandon fraser'a hafif bir benzerlik var ama saçlardan kaynaklanıyor olsa gerek.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Volfied, 06 Haziran 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Deamon bornozlu bi canavardir bi kere, üstüne bornoz giymiş demon hehe düşününce çok komik =) ha volfi evden aradım seni yatmışın hemen özledim senle konuşmayıda bi ara arayıverirsin beni volfinin verdiği emekler anlatılmaz yaşanır yani bizzat görünce öss nin ne kadar kolay olduğunu görüyosunuz P.S helal abi tam gaz devam et te şu volfied 2 adlı oyunu 3d ve aşmış olarak yaparsın artık bize=) ha bide bi ara liero oynuyak seninle(şeftalili pastada olcak ama :P) özledim be(sana yenilmeyide hatta ) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tebrikler.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: GeeM, 06 Haziran 2004 21:53 tarihinde demiş ki: Mummy filmlerindeki elemana benziyosun.. hatta onunla Dawson's Creekdeki bi adamın karışımısın =) *! kopar *[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 14 gün.. [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 06 Haziran 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Volfied, 06 Haziran 2004 16:33 tarihinde demiş ki: said: wanderer1985, 06 Haziran 2004 16:26 tarihinde demiş ki: hayatini kurtardin volfi :) ozetledin abi valla hehe inşallah ben de bu yaz kurtarıyorum şu bilgisayar sayesinde hayatımı :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tebrikler abi :) Aslında Cornell'den de bana kabul geldi ama para olmadığı için CS'de seninle rakip unilerde olma şerefine erişemiyorum :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 06 Haziran 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Pravoo...Tebrik ederim...;)[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar