throine Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 HD 4650 bulunan laptopima Catalyst 9.6 yükleyemiyorum. Sitedeki bütün driver/suite leri denedim. Paketin içindeki HDMI ses sürücüsü yüklüyor ama display driver kurmuyor. Sadece display driver indirdim onu da kurmadı. :S Aygıt yöneticisinde Standart VGA Grafik Bağdaştırıcı olarak görünüyor + bu aygıt başlatılamıyor yazısı da var. Çözüm önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Normal paketi değil de Mobility Radeon seçeneğini indirirsen sorun çıkmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mobility Radeon içinde hiç bir HD serisi yoktu ben de Radeon HD 4600 series seçeneğinden indirmiştim. Sanırım laptop HD4650 için sürücü çıkarmamışlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 o standart vga bagdastiricisinin altinda disketi var secenegini secip C:ATISupport9-6_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enuDriverPackagesDriversDisplayW7_INF burayı göstermen gerekiyo sonrada en son sırada olan 4650yi seciyosun. atinin kolpalaması tamamen normal catalyst güncellemesi ile driverı güncellemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 throine said: Mobility Radeon içinde hiç bir HD serisi yoktu ben de Radeon HD 4600 series seçeneğinden indirmiştim. Sanırım laptop HD4650 için sürücü çıkarmamışlar daha. 4650 de 4600 series içinde zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar