stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://img193.imageshack.us/i/img0106i.png/ iphone gelen son güncellemeden sonra bir kaç uygulama indirdim ve masaüstümde böyle bir simge çıktı hiç bir şekilde gitmiyor. Ne yapmam lzm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 installerden yada baska bi yerden indiriyordur o uygulamayı , yarım kalmış olabilir yada boyutu cok büyüktür , edge hızı ile 250mb lık bi applicationu indirmen saatler alabilir mesela :p wifi kullaniosan sinyalin gücüne bi bak installerden update edilen download edilen uygulama varmı bi bakın olmassa hard reset at ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 10mb'dan fazlasini cellular network'le indiremezsin zaten. itunes'a baglayip senkronize edince duzelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hiç bir uygulama yüklemiyordum. sadece dün bildiğiniz üzere 3.0 OS güncellemesi geldi iphonlar için. itunes üzerinden onun güncelledim daha sonra paralı bir uygulama çektim itunesdan yükleme tamamlandı oyunumu oynamaya basladım. aksam telefonu kapattım ve sabah açtığımda bu simge vardı ve hiç bir şekilde kurtulamadım. (Not: jailbreak installer yüklü değil normal turkcell iphonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ehueh limite falan dayamis olabilirsin bence app sayisini naapmisin ne bulduysan yukledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 3.0da artık app limiti yok. indirmeyi durdurmuş olabilir misin peki? indirirken tıklarsan pause ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar