Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Birkaç ay önce yeni hdd aldım.Düne kadar da şahane kullanıyordum.Dün bilgisayarda takılı iken bir anda dondu bilgisayar explorer falan çöktü baştan başlattım bilgisayarı sonra hard disk i görmemeye başladı.Başka laptop ta denedim o da vista onda da görmedi.Görmüyor ama mesela aşağıda bu donanımı güvenle kaldır bölümünde usb yığın depolama aygıtı olarak bir seçenek var.Xp bir bilgisayara taktığımda da gidip geliyor sürekli hard disk.İçindekileri aktarmaya vakit bulamıyor.Benim tek isteğim içindekilere ulaşmak sonra garantiye yollarım.Neler yapabilirim ? Bu arada üç farklı kablo ile ve 5 6 farklı usb girişinde denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 "find and mount" diye bi program var, işini görebilir. windows explorer ile harddiskin içinde gezinmeyi sağlıyo windows görmese bile. bende de 2 gün önce böyle bi sorun vardı, ilaç gibi gelmişti bu program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Yok abi find and mount buluyor aleti wd ismi ile ama 0kb diyor boyut olarak ve açmıyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar