Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi WebBrowser yapalim! (.NET ci arkadaslar)

reyou

Öne çıkan mesajlar

evet sevgili coder patiler, oncelikle projemize bir isim bulmanin vakti geldi,
ben "PawBrowser" olarak dusunuyorum, gerci isim cok onemli degil sonradan degistirilebilir :)

eger aranizda proje yonetimi konusunda deneyimli bir arkadas varsa, dusunceleri hakkinda lutfen buraya 1-2 satir bisiyler solesin.

Yok eger yoksa, ben paldir kuldur dalicam olaya, ve ilk kodlari eklicem codeplex e. sonuclar amac .NET ogrenmek, browser yazmak yada project management ogrenmek degil, safi kod kasicaz, o yuzden spagetti kod olabilme olasiligida yuksek. browser belki ilerde cok hantal kullanissiz olucak ama en azindan bir cok kontrolun ne ise yaradigini ogrenebiliriz, yada daha onceden dedigim gibi web serviceleri ve socket programming kasabiliriz.

o yuzden tum tartismalari geride birakalim ve amac .NET ogrenmek olarak ise baslayalim.

o yuzden proje taslagi hakkinda konusmaya baslayalim. aklina fikir gelenler buyursun efem bende biriktirdikce goruslerimi soleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Enee böyle bi konu vardı di mi lan sdfsdfsg
Bi süredir 150 bin çeşit proje geliyo aklıma, hepsine başlayıp biraz ilerliyorum, sonra yarım kalıyo. Bunun üstüne bi de monitörüm bozuldu komple, kıytırık laptop'umla yazmak da zor oluyo o yüzden sadece web'e yönelmiş durumdayım bi süredir. Hala kişisel sitemi yapacam mesela. 3 defa sitenin %20'sini anca yapıp baştan aşağı değiştirdim her şeyi sdfsfd
Bi toplaşma olursa dahil olurum demiştim zamanında da olayın üstünden çok zaman geçmiş, şimdilik kesin bi şey diyemem :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...