Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922)

Albatros

Öne çıkan mesajlar

NOSFERATU-KORKU SENFONİSİ
Anadolu Universitesi film festivalinde izledim.Gece 12 girdik.Hala etkisindeyim filmin.Biraz bilgi:
Bram Stocker ın romanı olan Drakula nın isim hakkını alamayan Almanlar kucuk isim degisiklikleriyle Nosferatu yu cekerler.Filmde sadece klasik muzik var.Anlatım yazıyla...Haliyl siyah beyaz..
LEVEL ATLADIM SANIRIM sinema konusunda bu filmle..[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...

[Bu mesaj Albatros tarafından 29 Mayıs 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

of of anadolu üniversitesine gel ne filmler gösteriyomuş
bi türlü seyredemedim ki bunu. bu sene istanbul film festivalinde verildi sessiz film ya hani piano eşliğinde 15 milyona gösterim vardı
gitmedim tabe :)

neyse şanslısın ki izlemişsin
bi de bu filmin yeniden yapımı var deli yönetmen herzog ve en az kendisi kadar deli favori oyuncusu klaus kinski ile. 1970 küsur yapımı o da çok güzelmiş[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

bir film varki adı Vampirin golgesinde..Malkovic oynuo bizim.Bu filmin nasıl cekildine dair bir film kesinlikle izlenmesi gereken bir film buda direk kamera Arkasi filmin fakat tuhaf bir sey var ki o da nosferatu yu oynayacak adam gercek bir vampir..
Bu arada ben festivalde filmi 2.5 milyona izledim...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Sosyal ağlarda paylaş

albatros istanbul film festivalinden bahsediyorum ben .. piyano eşliğindeki gösterim 15 milyondu gidemedim

o söylediğin shadow of the vampire filmi ise 2000 yapımı. john malkovich ve willem dafoe (spider man 1'deki yeşil cin) başrollerde. gerçek vampir hikayesiyle ilgili birşey duymuştum o filmin setinde bir olaylar dönmüş ama bu iki oyuncuyla alakası olmadığına eminim :)
ya yönetmenle ilgilidir ya da yan rollerden biri udo kier mesela ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Sey iste canım bizim nosferatu yu oynayacak adamımız gercek bir vampir ve film setinde calısanlar gittikce azalıyor bil bakalım neden?
Bu 1922 yapımı alman nosferatu filminin kamera arkasıoluo bu Vampirin golgesinde...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...