ginaly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Akşam yemee yemediğim için acıktım. Allahtan 7/24 açık döner büfesi var. Gidip alacam. Pis viyana. 4 günüm kaldı zaten. edit: 10 dakkaya dönmezsem orçuna haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Galiba büyük bir reklamcılık hatası yapmışsım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 abi öf ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 konuyla başlığın alakasını anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bilimsel bi araştırma yapmış ginally ardeth, farklı iki başlıkta aynı içerik var, biri adriana limalı başlık, diğeri bu, adriana limalı başlığa mesaj akışı çok daha fazla olmuş, grafiğini falan çıkarmış vs vs canı sıkılmış ben niye açıkladım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ardeth said: konuyla başlığın alakasını anlayamadım ben ÖF SALAK YEAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kavga çıkar bu saniyeden sonra off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 önizleme çıktı mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar