onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 FRP olsa belki çok koymaz bana ama bu feci[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 zamanında Diablo 1 oynarken son katlara doğru salak gibi tam ölürken yanlışlıkla esc+enter yapıp save etmiştim of çok salaktı load ediodum 0.000001 saniye sora ölüodum :)
bega Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Estel sorun zaten kayıtlı oyunların silinmesi değil, oyuna tekrar en baştan başlamanın gerekmesi..bi sürü zaman kaybı, aynı şeylerin tekrar yapılması...[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 şu boktan hayatta 2 kuruşluk zevkimiz var a.k o da böyle kazalardan,teknolojinin azizliğinden fln katlediliyo,insan nasıl delirmesin.. :) yoksa oyunmuş,save dosyasıymış cartmış curtmuş önemli değil yani sonuçta hiçbiri gerçek değil ama eğlenioduk bea daha 2 saat öncesine kdr ahhh ulan ahh yine hatırladım :)[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oynaam o zaman bi daha.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 intahar tek çare. başka bir çözüm göremiyorum şahsen.
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bunlari kafaya taktiginiza gore, siz daggerfall oynamamissiniz...
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ehaueha +1 doggy. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Creen... :_(
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hastamısın olm bi Cm için intihar mı edilir ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sistemi geri yükle[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Volfied, 06 Haziran 2004 15:17 tarihinde demiş ki: bi oyun icin? lol Volfi - Derya, abi ben sana 1 milyon vereyim sen bana SNN uo da 1k ver olur mu? Karpuz - Olmaz Abi delirdin mi iyi kaptırdın sen kendini bu oyuna... (böyle bir olay cidden olmuş mudur hatırlamıyorum ;))[signature][hline]"Mph Rmph !!"[ [Bu mesaj karpuz tarafından 06 Haziran 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar