Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çoook sevdiğiniz oyununuzun,saatlerce üzerinde uğraştığınız,kafayı sıyırdığınız bir oyunun save dosyası silinirse ne yaparsınız?Delirmek üzereyim..İntihar mı etsem?[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Mesaj tarihi:
dısarı cıkıp hava alırsın[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Daha doğrusu save dosyası silinmedi,dosyayı yüklerken donuyor..Save dosyasında problem yok..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Mesaj tarihi:
o kadar da yazdıydım. problemlerinizi daha açık yazsanız olmuyo demi :P

[Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Eğer düz ilerlemeli bir oyunsa netten saveleri bulurum kaldığım yerden başlarım eğer inventoryli questli birşeyse trainerını çeker karakterimi yaratıp oynarım e tabi savelerinide bulurum.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
abi bu oyun değil bu farklı bişi,bu bu anlatılmaz yaşanır..
illaki frp de mi kasılıyo CM hiç oynadığın belli..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Mesaj tarihi:
intihar et bence[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Mesaj tarihi:
bana 2 kere oldu! salak kardeşim kendi kısmına format atiyim derken benimkileri de götürmüştü.. (C ile D'yi paylaşmıştık biz) Artık oyuna 0'dan başlamaktan böööğ geldi iğrenç bidurum, zor atlatılıyo hiç kolay değil[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
ahanda şimdi aklıma geldi...daha yeni bir program yüklemiştik, bak oyunu sildikten sonra bir yerlere bir şeyler kaydetmediysen, silnen dosyanı kurtarma ihtimalin var... hangi programdı hatırlamıyorum ama eğer sildiğin dosyanın harddiskteki yeri üzerine başka bir şey yazılmadıysa geri getirebiliyorsun[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
sistem geri alma işe yarar mı acaba[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Mesaj tarihi:
onuray aynı sorun benim de başıma geldi daha önce..load olmuyordu.. sonuç olarak uninstall gerekti[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
sildim ztn herşeyi yeniden yükledim ve yeni oyun açtım.
ancak oynayamadan kapadım,pek sarmadı..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Mesaj tarihi:
aynen.. ben nwn oynuyodum, sonra netten modül indirdim pff aynı oyun en baştan çok sıkıcı[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
  • Yeni Oluştur...