onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Çoook sevdiğiniz oyununuzun,saatlerce üzerinde uğraştığınız,kafayı sıyırdığınız bir oyunun save dosyası silinirse ne yaparsınız?Delirmek üzereyim..İntihar mı etsem?[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 dısarı cıkıp hava alırsın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yok ya ne dışarısı dışarda saldırırım birilerine ondan sora daha kötü..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 . [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Daha doğrusu save dosyası silinmedi,dosyayı yüklerken donuyor..Save dosyasında problem yok..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 o kadar da yazdıydım. problemlerinizi daha açık yazsanız olmuyo demi :P [Bu mesaj Rahan tarafından 06 Haziran 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Eğer düz ilerlemeli bir oyunsa netten saveleri bulurum kaldığım yerden başlarım eğer inventoryli questli birşeyse trainerını çeker karakterimi yaratıp oynarım e tabi savelerinide bulurum.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Championship Manager[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bi oyun icin? lol[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hemde cm ulan bende şöyle frp msi falan sandım dedim herif baya kasmış demek yazık olmuş falan..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 abi bu oyun değil bu farklı bişi,bu bu anlatılmaz yaşanır.. illaki frp de mi kasılıyo CM hiç oynadığın belli..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 scandisk sonrasında defrag yapmayı dene belki bi ihtimal düzelebilir[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 kardeş su fln deme ne suyu :) direk intihar et de daha ii..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 peki hakkınızı helal edin..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
Divin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hayat bilgisayar değil, bi de sosyal yaşamı dene istersen. Hakkaten bilgisayar olmasa napardık acaba?
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 intihar et bence[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
bega Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bana 2 kere oldu! salak kardeşim kendi kısmına format atiyim derken benimkileri de götürmüştü.. (C ile D'yi paylaşmıştık biz) Artık oyuna 0'dan başlamaktan böööğ geldi iğrenç bidurum, zor atlatılıyo hiç kolay değil[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 gerçek yaşamda menejer olabilir miyim sence?[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
bega Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ahanda şimdi aklıma geldi...daha yeni bir program yüklemiştik, bak oyunu sildikten sonra bir yerlere bir şeyler kaydetmediysen, silnen dosyanı kurtarma ihtimalin var... hangi programdı hatırlamıyorum ama eğer sildiğin dosyanın harddiskteki yeri üzerine başka bir şey yazılmadıysa geri getirebiliyorsun[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
regulus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sistem geri alma işe yarar mı acaba[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 saol yardımın içinde silmedim,oyun load yaparken donup kalıyo problem bu..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
bega Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 onuray aynı sorun benim de başıma geldi daha önce..load olmuyordu.. sonuç olarak uninstall gerekti[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sildim ztn herşeyi yeniden yükledim ve yeni oyun açtım. ancak oynayamadan kapadım,pek sarmadı..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın..
bega Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 aynen.. ben nwn oynuyodum, sonra netten modül indirdim pff aynı oyun en baştan çok sıkıcı[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Eğer bunu bu kadar dert ediyorsan zaten at kendini[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
Öne çıkan mesajlar