Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oha dalga mı geçiyosun çay>herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu arada trt3 te konfederasyon kupası maçını spikersiz veriyo, pek alaka yok denk gelmişken diyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 önce çay demlemeyi öğrendin, şimdi spiker mi olalım trt ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 imamin abdest suyu gibi olsada içtim, çay çaydır, isteyen varsa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben de yıllardır onu düşünüyordum annem çay yaparken. yav çaycı modeli çay imalatı prosesinde üst kısma da öyle çay koymaya falan kasacağımıza, alalım şu demlik poşetlerinden, çaydanlığın direkt altına demlik poşedi artı soğuk su koyalım ısınsın içelim. sonra bi çay makinası aldık. çay makinası deyince de insanın aklına çarklı kürekli kocaman aletler geliyor, öyle değil. oyuncak gibi bir alet. çalışma prensibi şu, su ısıtılır, ısınan su demliğin de bulunduğu hazneden geçirilir. iğrenç çay yapıyordu alet. bir seferinde misafirim bi arkadaşa vermiştim, hangi imamdan aldın bunu demişti. işte sonuç olarak bu süreçte suyu daha az kullanmayı, biraz olsun tasarruf etmeyi beceremedim. aynı zihniyet devam ediyor; hala her tuvalete girdiğimde lavabonun atıksuyunu sifone verecek bir boru sistemi düşünüyorum, sifona da periyodik bir şekilde hoş kokular yayan kimyasallar falan. pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 maçada spiker geldi bu arada, oh negzel hayat, her istediğim oluyo bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çay abdest suyu gibi ama, olmuş mu saydın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oldu oldu, sigara kuru kuru gitmedi en azından. mısır italya'ya çakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 mısır deyince dip koçanlı yolcu bileti geliyo aklıma, hayır ne alaka sadece koçandan, anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yemeği yedim, şimdi çay zamanı, demlemeyide biliom ohh. bella kap dürbünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şimdi evdesin güzel olmuyo. yurttayken daha zevkliğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dünde evdeydim, noldu yemedimi hı yemedimi?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 strateji değiştirdm.hadi sen çay demle bakalım yapabilcek misinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 eveeet, aferin bana bugunki çay sarıya kaçan renkden çok kırmızıya yaklaştı tadı daha güzel olacak gibi. edit: aferin miş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 level atladım kahve denicem, toz şeker yok, küp şeker kullansam olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 küp şeker ile toz şeker farklı mı ki kardeşim, kullan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çözünürlükleri aynı, çözünme hızları farklı evet nolmuş öss öğrencisiydim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bide kimya müh okuyorum güya gerçi tek ders verebildim :D. ama mutfakta o teoriler flm geçersiz bunu çok ii öğrendim, tecrübe daha önemli. bide kahve yapmak çaydan kolaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 sen kaç yaşındasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 SeaGle said: çözünürlükleri aynı, çözünme hızları farklı evet nolmuş öss öğrencisiydim bi zamanlar anladık össden yeni çıktın da şu lanet imzanı da kaldır artık be fem aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bella said: sen kaç yaşındasın? 88 liyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 21 yaşındasın ve daha ilk kez mi çay demliyon hayatında? almayın lan şöyle adamları foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ama kahvem güzel oldu :S?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar