forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bu kampayalarda 444XXXX li numaralardan ilginç bir şekilde para çekiyor turkcell başına alan kodu koyarsan bişey olmuyormuş saçma geldi haberim yoktu 5 ytl kadar patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Başına alan kodu koyunca bir şey olmaması saçma geldi bana da. Bu tip kurumsal/özel amaçlı hatlara geçmiyor genelde öyle şeyler, sınırsız olsun bedava kontör/mesaj olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aveada zamanindada avea icine 5000 mesaj olayinda turkcell numarasinin basina +90 koyup gonderebiliyodun bedavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 avea da o kadar çok bug var ki.. en son lancelion bedavaya mesaj gönderiyordu, hala da öyle bildiğim kadarıyla. Adam aylardır 5bin yapmadan beleş mesaj atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Aaa ben de isterem nasıl oluyo ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Evet benim de bi arkadaşıma oldu öyle. Bi kere 5k mesaj yaptı, aylarca kullandı bitene kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 aynen bana da oldu o.4 ay 5000 kullandım.superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 4 ay oldu 5000 kullandim derken? Bir defa 5000 mesaj atiyorsun, ondan sonra 4 ay hic para vermiyo musun? Bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 5000 mesajın süresi doluyor ama mesajlar bitmiyor. bana da bi kere süresi doldu kullanamıcan olum diye mesaj geldi meğer bug olmuş farketmemişim tekrar yaptım bir ay kullanabileceğim 9000 mesajım olmuştu böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moryel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yaa arkadaşlar anlamadım şimdi aveadan 5 bin sms yapmak için her ay kontör yüklüyorum bana hiç öyle birşey olmadı nası yaptınız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yok mu arkadaşlar şu durumu anlatıcak bi babayiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Yahu yapmanın belirli bir yolu yok şansına oluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ozaman bende şans yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o diil de vodafoneda da avea daki arankazan gibi bi kampanya varmış. lakin, aveadakinde ayda max. 30 kontür geliyor (bug olmazsa) vodafone da bu sınırsızmış. avea her yöne sınırsız dakikası olan bi arkadaşım gece yatarken vodafone u olan bi arkadaşı arıyor teli açık bırakıyolar. günde 60-70 kontür yolluyolar, avea nın faturasını paylaşıyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 oha iyimiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar