tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 level 10 karakterlerle pvp etkinlikleri yapalım diyorum, herkesin ugrasmadan katılması ve karakterinden sıkılanın hemen yeni bişi kasıp katılması açısından düşük level iyi olur diye düşündüm,normal kastıgınız karakter dışında bi de level 10 karakter yapın dursun kenarda arada toplanıp takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 level 10 karakterle kulak alıp napıcan lan level 10 da adam gibi özelliğin bile yok heralde sorsırıs yada barbar level 10 da ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 amazon slkeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 paladin smite spam yey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 level 30da alıp napcan ? önemli olan nası koydum çocuğu denebilcek bi ortam olması, her türlü eğlenilir =P, çok güçlü bişiler çıkarsa da 3v2 gibi takımlar olabilir dengelemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ya siz 6 tane level 70 gelin ben save i bulabilirsem level 99 pala vardı tokatlayım bi sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 olm HC baslayalim heyecan yumagi olalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ne nubsun arkadaşım singledaki karakterini aktaramazsın servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 single değil lan hıyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Olabilir aslında. Ama 12 olsa sınır. 12 deki skilleride alırız. daha güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 e level 12 de ki sorceress icin mesela bi ton mana pot gerekecek, bunlar parayla satiliyo. paran bitiginde gidip alayim desem, gidip para yapmam lazim, 12 den 13 e atlarsin kolaylikla. level 10 da da boyle tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 o dediginiz olayı normal b.net te genelde 18 de yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 nedanko said: e level 12 de ki sorceress icin mesela bi ton mana pot gerekecek, bunlar parayla satiliyo. paran bitiginde gidip alayim desem, gidip para yapmam lazim, 12 den 13 e atlarsin kolaylikla. level 10 da da boyle tabii main karakterle kasıcan hocam artık xP şimdi herkesin kafadan bi ses çıkıyo bana pek farketmez 10muş 18miş ama dediğim gibi bazıları üşenebilir 18e falan kasmaya bence biraz 10 takılalım baktık olmuyo biraz daha üste çekeriz. kesin belirleyelim de herkes farklı bi levelde olmasın, ben 10 diyorum ama son sözü yetkili biri söylesin karışıklık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tw olarak ben söylüyorum son sözü ozaman level 30 yapın sıkıntı olmasın ki level 30 yapmakta kolay yani ha ugrasamam derseniz indirin shadowmasterı level 30 karakter yapıp çıplak pvp yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Olivies said: olm HC baslayalim heyecan yumagi olalim hahahah "AGA ÇAR SİLMECESİNE DÜYEL" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kermit said: tw olarak ben söylüyorum son sözü ozaman level 30 yapın sıkıntı olmasın ki level 30 yapmakta kolay yani ha ugrasamam derseniz indirin shadowmasterı level 30 karakter yapıp çıplak pvp yapın kankut çalışmaz shadowmaster falan, 30 olmasın kesinlikle en çok 18 olsun. sen o karakteri export edemicen zaten multi karakteri olsa da, baştan kasman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 alicam aklinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Aslinda guzel bi mod varsa onuda yukleyebiliriz, hani duz diablo degilde modlu bisi. bilen varsa anlatsin link versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 HADİ LAN UBER DİABLO CİKARALİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Gaap said: o dediginiz olayı normal b.net te genelde 18 de yapıyorlar. Adam bu mesajı atmak için login olmuş, kulak verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar