Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP

tunca

Öne çıkan mesajlar

level 10 karakterlerle pvp etkinlikleri yapalım diyorum, herkesin ugrasmadan katılması ve karakterinden sıkılanın hemen yeni bişi kasıp katılması açısından düşük level iyi olur diye düşündüm,normal kastıgınız karakter dışında bi de level 10 karakter yapın dursun kenarda arada toplanıp takılırız
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

e level 12 de ki sorceress icin mesela bi ton mana pot gerekecek, bunlar parayla satiliyo. paran bitiginde gidip alayim desem, gidip para yapmam lazim, 12 den 13 e atlarsin kolaylikla.

level 10 da da boyle tabii

main karakterle kasıcan hocam artık xP

şimdi herkesin kafadan bi ses çıkıyo bana pek farketmez 10muş 18miş ama dediğim gibi bazıları üşenebilir 18e falan kasmaya bence biraz 10 takılalım baktık olmuyo biraz daha üste çekeriz. kesin belirleyelim de herkes farklı bi levelde olmasın, ben 10 diyorum ama son sözü yetkili biri söylesin karışıklık olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

tw olarak ben söylüyorum son sözü ozaman
level 30 yapın sıkıntı olmasın
ki level 30 yapmakta kolay yani
ha ugrasamam derseniz indirin shadowmasterı level 30 karakter yapıp çıplak pvp yapın

kankut çalışmaz shadowmaster falan, 30 olmasın kesinlikle en çok 18 olsun. sen o karakteri export edemicen zaten multi karakteri olsa da, baştan kasman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...