SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kişisinin msn ini bilen varsa özelden ulaştırabilir mi, inşaat mühendisliği hakkında sorularım var da. özelden ulaşmaya çalıştım ama msn daha garanti olur sevgiler, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Jeofizik verelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 onu da anlatabilirsin nbasıl meslek ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Çok cacık bir meslek :) Işıkara gibi deprem dede olup yılın sexysi seçilebiliyorsun. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 o yaştan sonra seçilsen ne olur asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 blaqrose ii edit yapardı eskiden uo da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ciddiye vurursak işi. Türkiye'de iş yok bu kadar açık ve nettir bunun cevabı. Devlet te yılda 5-10 kişi alıyor onca mezun içinden. Ama kapağı yurt dışına atabilirsen. Önün çok açık olur. Petrol aramacılığı, sismik araştırmalar üzerine çok büyük yatırımlar yapılıyor. Tabiki bu alanlarda çalışan mühendislerimizde çok büyük paralar kazanıyorlar. Sismoloji işin deprem faylanma hareketleri gibi olayları irdeler. Eğer seçersen hedefini en baştan yüksek tutup petrol maden aramaclığı işine yönelirsin yurtdışında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 varda izni olmadan veremem sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çilekroz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 insaat muhendisligi iste amelelik 4 sene 2 kiz 200 erkek cock party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bana da sorabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ya önemli olan kız muhabbeti değil, okunması, geleceği, getirisi götürüsü, öğrenmek istediklerim bunlar. Ya bu arada, sapıklık yapmayacağım adama meslek danışacağım, verseydin sorun olmazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 fistan msn verebilirsen iyi olur, öm den ulaşailir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 BonePART said: insaat muhendisligi iste amelelik 4 sene 2 kiz 200 erkek cock party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 drunken orgy partilerine değil, ilim irfan ogrenmeye gidiyonuz lan o ünilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Masquerade said: drunken orgy partilerine değil, ilim irfan ogrenmeye gidiyonuz lan o ünilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SeaGle said: Masquerade said: drunken orgy partilerine değil, ilim irfan ogrenmeye gidiyonuz lan o ünilere. edit FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 BonePART said: insaat muhendisligi iste amelelik 4 sene 2 kiz 200 erkek cock party Peki, biz makine mühendisliğinde okuyanları hiç düşündün mü sen :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 abi anlamıyorum okuduğun fakülte dışında kız düşüremiyo musun allala kota mı koyuyo rekrör nedir yani abim de makine mühendisliği okudu, balıkesir bide valla anlattıkları anılar çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Sınıf içinden bahsediyoruz :). Zaten diğer fakültelerin kantinine girdiğin an da sanki üzerine neonlarla mühendislik öğrencisi yazılmış gibi farkediliyorsun. İlgisi olan geliyor :D:D:D Edit: İlgisi olan ne demek lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çekici oluyor mühendis damgası yanı vuuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 -Nbr -İyidir -Ya ben seni kantin de hiç görmüyorum -Eee ben X (Değişkendir) Mühendisliğin de okuyorum -Vay hadi ya yapma ben seni bizim bölümde sanıyordum. Hmmm X Mühendisliği uvvv iyimiş -Vercen mi? -Pardon! -yok bişe sadece şansımı deneyim demiştim -Heee! -Abi ben bir 70 lik alabilirmmiyim, ya da siktir et sen şöle sek bir vodka koy!!! (Bu kısa oyun da geçen kişiler ve olaylar tamamen hayal ürünüdür) Not: Nihahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar