Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlackRose

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kişisinin msn ini bilen varsa özelden ulaştırabilir mi, inşaat mühendisliği hakkında sorularım var da.

özelden ulaşmaya çalıştım ama msn daha garanti olur

sevgiler, saygılar
Mesaj tarihi:
Ciddiye vurursak işi. Türkiye'de iş yok bu kadar açık ve nettir bunun cevabı. Devlet te yılda 5-10 kişi alıyor onca mezun içinden. Ama kapağı yurt dışına atabilirsen. Önün çok açık olur. Petrol aramacılığı, sismik araştırmalar üzerine çok büyük yatırımlar yapılıyor. Tabiki bu alanlarda çalışan mühendislerimizde çok büyük paralar kazanıyorlar. Sismoloji işin deprem faylanma hareketleri gibi olayları irdeler. Eğer seçersen hedefini en baştan yüksek tutup petrol maden aramaclığı işine yönelirsin yurtdışında :)
Mesaj tarihi:
ya önemli olan kız muhabbeti değil, okunması, geleceği, getirisi götürüsü, öğrenmek istediklerim bunlar.

Ya bu arada, sapıklık yapmayacağım adama meslek danışacağım, verseydin sorun olmazdı :D
Mesaj tarihi:
abi anlamıyorum okuduğun fakülte dışında kız düşüremiyo musun allala
kota mı koyuyo rekrör nedir yani
abim de makine mühendisliği okudu, balıkesir bide
valla anlattıkları anılar çok iyi
Mesaj tarihi:
Sınıf içinden bahsediyoruz :). Zaten diğer fakültelerin kantinine girdiğin an da sanki üzerine neonlarla mühendislik öğrencisi yazılmış gibi farkediliyorsun. İlgisi olan geliyor :D:D:D

Edit: İlgisi olan ne demek lan :S
Mesaj tarihi:
-Nbr
-İyidir
-Ya ben seni kantin de hiç görmüyorum
-Eee ben X (Değişkendir) Mühendisliğin de okuyorum
-Vay hadi ya yapma ben seni bizim bölümde sanıyordum. Hmmm X Mühendisliği uvvv iyimiş
-Vercen mi?
-Pardon!
-yok bişe sadece şansımı deneyim demiştim
-Heee!
-Abi ben bir 70 lik alabilirmmiyim, ya da siktir et sen şöle sek bir vodka koy!!!

(Bu kısa oyun da geçen kişiler ve olaylar tamamen hayal ürünüdür)
Not: Nihahahaha :D
  • Yeni Oluştur...