matinkeþtayn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 tabi canım sayıya ulaşınca o paraya satılıyo. ama eğer mesela sen aldın ürünü. ama 50 kişiye ulaşmadı. sana telefon açıolar ürünü hala almak istio muusuz diye sen eğer istemiosan kartına parayı geri yüklüolar. yani aslında zaten hiç çekmiolar ön provizyon alınıyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 eee cakiyi alan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Valla samsung fotoğraf makinesini aldım.Biteli 3 gün oldu ama hala ne kargoya yolladıkları var ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matinkeþtayn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://firsatciyiz.com/firsat/lafuma_gizli_fermuar_cepli_bel_kemeri.asp?#Media outdoor cular için güzel bi olay olmuş bu da. bu aralar sürekli benim gibi kampçıları dağcıları ilgilendiren şeyler veriolar ilgimi çekti... güzel oluyo yani bölede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 baya güzel fikir hakkaten ekledim rss şeysini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moryel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 siteye baktım fiyatlar iyi fakat bayanlara yönelik birşey yok.. hep böyle mi bilen var mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 siz bayan misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 eger ki bayansaniz, bize fotografinizi gosterir misiniz? biz de sizi bir sanal dukkana yonlendirelim, butun bayan ihtiyaclarinizi karsilarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 http://firsatciyiz.com/firsat/belkin_hdmi_audio_video_kablosu.asp bundan alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 markayi soruyosan belkin iyi markadir. hdmi kablosu istiyosan alabilirsin rahatca. firmayi soruyosan gecen 2 tane universal kumanda aldim biri bozuk cikti ama arayinca kargoyla yollayin hemen degistirelim dediler. iyi bi yere benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 25'i göze alarak satın aldım ama 19'a düşmüş. ne güzel bi site bu yahu :) Geldiği zaman haber vereyim ekstra paticik referansı olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Azmodai said: siz bayan misiniz? ahsuddfhudfa süperdi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Fırsatın son gününe kadar ürünün fiyatı sizin seçtiğinizden de düşük olursa firsatciyiz.com sizi yeni fiyattan yararlandırır. bu baya hoş bir olay olmuş. Onun dışında sloganlar komik, site baya güzel. Bundan sonra ben de takipteyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Son 6 rakamı aynı olan bir TC kimlik numaram var. mail atmışlar TC'nizi düzeltirseniz ürün kargoya verilecektir diye. çok garip geldi._. dedim doğru o numara bir de sitede fırsatlarım kısmında aldığım ürün son fiyatından bir önceki fiyatıyla duruyor. bir terslik olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ehaha ne güzel be son 6 rakamı aynı, özendim :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 valla kimlik numaramı soracak olan herangi bir bayanı tavlamak için süper bir başlangıç şansım var ehehe hep bi gülme kıkırdama muabbet oluyor çünkü -aa ne güzelmiş! :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 S.O.S AG01 Elektrik Tasarruf Cihazı Kullandığımız bazı elektrik yada elektronik cihazlarda manyetik alanlar oluşur,bunlar elektrik kabloları üzerinde harmonik,düzensiz dalgalanmalar meydana getirir.Bu sebepten dolayı kullanamadığımız elektrik geriye,elektrik şebekesine döner.Bunu önlemenin tek yolu harmonik dalgalanmayı mümkün olduğunca az indirgemektir,bir başka deyiş ile akım ve gerilim eğrisinin aynı paralellikte olmasını sağlamaktır.Bunu sağlayabildiğimiz sürece elektriğimizi en üst limitte en verimli şekilde kullanmış oluruz. http://firsatciyiz.com/firsat/sos_ag01_elektrik_tasarruf_cihaz.asp nedir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 fason bi urun o bende onu yazmaya gelmistim cok mantiksiz bi defa anlattigi soledigi sey kompanzasyon yaptigii soluyo urun koskoca kompanzasyon panolari war bu isi yapan el kadar urun yapiyosa bunnar niye onu gectim evlerden eaktif elektrik ucreti almaz sirketler reaktif elektrik aksada bisi deismez yane fantastik futuristic sacma bi urun bence ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 fikir olarak güzele benziyor. altivi mi ne karın ağrısıydı onun gibi olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ben samsung fotoğraf makinesi aldım.Teslim alma süresi biraz uzun sürdü 5 gün kadar bekledim ama geldi sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 rahatsiz said: fikir olarak güzele benziyor. altivi mi ne karın ağrısıydı onun gibi olmaz umarım. altivi doolandırıcılığa daha bir yatkındı keza ortada bir çekiliş vardı buradakiamaç ise anladığım akdarıyla toplu alışveriş içina dam toplamak hani şu bizde bi t-shirt dalgası dolandı ya miktar arttıkça fiyat düşüyordu o mesele toptancı pazarlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bende siteden haberdarım daha sipariş vermedim ama ara ara bakıyorum olumsuz bir yoruma denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 şimdi baktımda siteye Bvgari parfüm koymuşlar 100 Ml 99 tl kullanan var mı bu kokuyu fiyatı nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Kokuyu oyle alma yalniz herkesin ustunde farkli duran bisey cunku, once git boynere filan dene testerlardan sonra alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar