Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e-mail yardım

pontipati

Öne çıkan mesajlar

geçen gün gmail hesabıma bakarken kaydolmadığım bi siteden(üstelik velet sitesi) mail gördüm.Açtığımda kayıt bilgileri gibi bişey yazıyordu, isim olarak da farklı bi isim vardı.
Bu adresimi sadece kuzen biliyo, onun da böle bişe ile uğraşçaanı sanmam.Şimdi ben bu hesabın açıldığı ip adreslerini, açıldığı zamanı vs. nasıl bulabilirim?
Biraz önce baktım "web geçmişi" bölümünde yaptığım aramalar var,-aynı zamanda oturumum da açıktır heralde kaydolduğuna göre-
Neyse işte ben gmail hesabımın ne zaman, hangi ip adresle fln açıldığını nasıl öğrenebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

bence fazla büyütme garanti olsun diye şifreni gizli sorunu filan değiştir. o siteylede irtibat kur gerekiyosa üyeliğini iptal et filan.
yeri geliyo bazen bende üye olmak icin bi isim soy isim veya asda@hot... diye sallama yapıyorum. böyle bi sallamaya maruz kalmış olabilirsin. pek bişey cıkmaz kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hergonan said:

bi siteye kayit olmak icin baskasi (yanlislikla) senin e-mailini kullanmis olabilir, yapacak cok sey yok, o websiteye kontak kurup "bu ben diilim" falan filan diyeceksin galiba

Cidden, olay bu yani. Biri yanlış adres girmiştir, neden stres yapıyorsun bu kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

eheh benim patronum gibi panik atak arkadaş galiba.
Bir insan hergün sitesine girip loglara bakıp yetmiyo gibi ip adreslerini alıp nerden girmişler diye ülkelerine bakıp google botlarını tehlike sanıp hafta sonu beni ararmı.
arıyo işte. ip adresi ip adresi diye kafayı yemiş durumda.
sanki ip adresi olsa bile elinde o kişiyi bulabilceğine inanıyo bu tür insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

eheh benim patronum gibi panik atak arkadaş galiba.
Bir insan hergün sitesine girip loglara bakıp yetmiyo gibi ip adreslerini alıp nerden girmişler diye ülkelerine bakıp google botlarını tehlike sanıp hafta sonu beni ararmı.
arıyo işte. ip adresi ip adresi diye kafayı yemiş durumda.
sanki ip adresi olsa bile elinde o kişiyi bulabilceğine inanıyo bu tür insanlar.

amma uzattın ha, panik atak falan deilim ip adresinden adamı bulcam diye bişey yazmadım atmasyon şeyler yazma koç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...