pontipati Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 geçen gün gmail hesabıma bakarken kaydolmadığım bi siteden(üstelik velet sitesi) mail gördüm.Açtığımda kayıt bilgileri gibi bişey yazıyordu, isim olarak da farklı bi isim vardı. Bu adresimi sadece kuzen biliyo, onun da böle bişe ile uğraşçaanı sanmam.Şimdi ben bu hesabın açıldığı ip adreslerini, açıldığı zamanı vs. nasıl bulabilirim? Biraz önce baktım "web geçmişi" bölümünde yaptığım aramalar var,-aynı zamanda oturumum da açıktır heralde kaydolduğuna göre- Neyse işte ben gmail hesabımın ne zaman, hangi ip adresle fln açıldığını nasıl öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 4 yıldır gmail kullanıyorum öyle bi özelliği yok. onu bırak hiç bi mailin yok yani. varsada ben bilmiyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bi siteye kayit olmak icin baskasi (yanlislikla) senin e-mailini kullanmis olabilir, yapacak cok sey yok, o websiteye kontak kurup "bu ben diilim" falan filan diyeceksin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 böejek, google a gir, sağ üstteki "oturum açın" sekmesine tıkla.solda üç seçenek var, gmail, web geçmişi ve igoogle. hesabına girersen web geçmişinden yaptığın aramalara bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 iyide adı üstünde web geçmişi diyosun. google aramalarını kaydediyo o. kayıt olan kişinin google üstünden arama yapıp kayıt olduğunu nerden biliyosunki. hem ip filan diyosun. web geçmişinde bunu göstermiyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 web geçmişinde ip gösteriyo demedim ki zaten, bende ondan yakınıyom, bana ip gösteren bişey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bence fazla büyütme garanti olsun diye şifreni gizli sorunu filan değiştir. o siteylede irtibat kur gerekiyosa üyeliğini iptal et filan. yeri geliyo bazen bende üye olmak icin bi isim soy isim veya asda@hot... diye sallama yapıyorum. böyle bi sallamaya maruz kalmış olabilirsin. pek bişey cıkmaz kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Hergonan said: bi siteye kayit olmak icin baskasi (yanlislikla) senin e-mailini kullanmis olabilir, yapacak cok sey yok, o websiteye kontak kurup "bu ben diilim" falan filan diyeceksin galiba Cidden, olay bu yani. Biri yanlış adres girmiştir, neden stres yapıyorsun bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 eheh benim patronum gibi panik atak arkadaş galiba. Bir insan hergün sitesine girip loglara bakıp yetmiyo gibi ip adreslerini alıp nerden girmişler diye ülkelerine bakıp google botlarını tehlike sanıp hafta sonu beni ararmı. arıyo işte. ip adresi ip adresi diye kafayı yemiş durumda. sanki ip adresi olsa bile elinde o kişiyi bulabilceğine inanıyo bu tür insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Böjeek said: 4 yıldır gmail kullanıyorum öyle bi özelliği yok. onu bırak hiç bi mailin yok yani. varsada ben bilmiyorumdur https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=95abba8889&view=ac sayfanın en altında, last recent activities'ın yanında ki detail tuşuna tıkladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 cimeyıl aştı kendi hele son zamanlarda baya geliştirdi. ben bilmiyodum bunu. saygı ile eğiliyorum önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Böjeek said: eheh benim patronum gibi panik atak arkadaş galiba. Bir insan hergün sitesine girip loglara bakıp yetmiyo gibi ip adreslerini alıp nerden girmişler diye ülkelerine bakıp google botlarını tehlike sanıp hafta sonu beni ararmı. arıyo işte. ip adresi ip adresi diye kafayı yemiş durumda. sanki ip adresi olsa bile elinde o kişiyi bulabilceğine inanıyo bu tür insanlar. amma uzattın ha, panik atak falan deilim ip adresinden adamı bulcam diye bişey yazmadım atmasyon şeyler yazma koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ooh kavga var. kosun beyler, kavga var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 OHA KOÇ DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 benden olsa olsa kuzu olur (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar