Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ayrıca ben forum ismiyle char ismi aynı olcak sanmışım. acc name " Symbolic " charın ismi Sinbringer rica ediyorum silinmesin. act 1 i bitirdim sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Ben şehir dışındayım şu an bu hafta gelemem, ama ara ara uğruyorum. Server canlanırsa her türlü destek olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şu an benimle birlikte 5 kişi daha başlıcak herkes yanında 3-4 kişi getirise 15 i bulsak gerisi zaten gelir. hadi beyler biraz gayret hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Akşam bakiyim bi kuzenin pc de diablo varsa uğrarım bir servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dün diablo sezonunu açtık hadi hayırlısı :D harkesi bekliyoruz..canlanın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 beyler kurulan oyunlar gözükmiyo artık neden ya? privite modda oluo oyunlar. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakhal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 warhammer online sayesinde diablo 2 serveri oldugunu gordum bir heycanla giriyim dedim ama gatewayi indirmeye kalktigimda sorun cikio linkte bir sorun olabilir mi acaba bide server devam ediyor dimi bir sorun yok??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Server devam ediyor bir sorun yok. Gateway için sağ tıklayıp farklı kaydet yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakhal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 cok sagol ilgin icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben geldim :) 90 karakterimi özledim arkadaş,kimler kaldı bakıyım ? aluriel felan oynuoymu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yok ya oynamıyorum ben. arada öyle girip bakıyorum çok online adam görürsem muhabbet için falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 girdiğime pişman oldum vallahi söven sövene :/ kim yayıyosa bu serverları birdaha patiden başka yerde duyurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasdacik Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 reklam gibi olcak ama http://sc.soulhex.com/anasayfa/ şu an en iyi 2.ci serverdır 1.ci sw ise battle mix dir ama soulhex yeni açıldığından dolayı kasma ve ulaşma imkanınız bulunmaktadır lordpaladinde bu sw de bulunmaktadır benim nickim oyunda holydude ulaşırsanız bilgide veririm elimden geldiğince yardım yaparım ama sw yeni açıldı ve kendi patchiyle 1.13 de çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oyun kurulamio donuo...server göçtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ageblood Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Olivies said: diabloircturk ve sombrenuitte adminlik yaptigim gunler geldi tey tey nickin neydi , 2 server dada oynadım zamanında, lotr vs de de vardım. dex-ageblood yada ageblood dı nick im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outquisitor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Merhabalar Senelerdir Diablo2 singleplayer oynadım , bir ara arkadaşla hamachiden oynadık . Artık cidden online olarak oynamak istiyorum. Nette yazılanları okudukça aslında oyunu hiç oynamamışım gibi hissediyorum ve canım inanılmaz Diablo2 çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outquisitor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Şu an itibari ile serverdayım . lvl10 Barbarım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 serverda player varmı birdn acaip gaza geldim d2 oynamak istiyorum oyuncu varsa gelicem kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 server bayadır kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeccuu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben girdim server fakat kurlu oyun ıstıyor 577 kullanıcı var dıyorda kurulu oyun goremedıgım ıcn bır anlamı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnDY1nG Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Özledim eski günleri.. Isenhart setinin bir parçasını bulduğumda ss'sini çekip klasöre attığım o eski günleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuzito Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sorun var sanki serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevatcaglar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ne zaman gelir arkadaşlar bir bilgi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar