DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ondan olabilir dogru soyledin. Bakiim bi kurcaliyim. Router var ondan mi oluyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Kapat ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Simdi kapattim firewallu daha dogrusu izin verdim diablo icin ama i ih. vistadan mi kaynaklaniyor acaba? Hayir diger her yere giriyor open bnet, asya avrupa butun ameirka serverlari single player. allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 yok o hatayi hatirliyorum dedim ya. yazilar canlandi beynimde biliyorum sdf. Patchte surumde falan sorun olabilir Bide patchi oyunu kurcaksin upgleri yapicaksin en son patchliceksin oyle yaptin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Evet evet en son yaptim patchi. Yani dedigim gibi her turlu oynuyorum paticik serveri disinda. Ya acaba biri gateway editorden registry export'a tiklasa da bana registryi gonderse? acaba ben yanlis mi yapiyorum biseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Neyse giremicem iyice spamladim burayi sdsfdfs. Butun gun ugrastim olmadi. Yeni pc alinca xp yuklicem anasini satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 o vistayla alakali degil iste. neyse bakalim aklima gelir belkî-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Belki registryden bi olayi vardir dedim ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ben de bi saat uğraşmıştım sonunda baktım starcraft için açmışım serverı heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bir de high res. patchinin clientiyle bağlanmaya çalışınca application hatası veriyor haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bende oyle mod falan da yok. Diablo icin actim gatewayi. Ama bu gateway programi bir garip sanki. Hep acik mi duracak o? Onunla ilgili bisey var, baglatmiyo beni. Lan deliricem resmen canim da nasil cekti. Hayir hic acilmasa tamam dicem de paticik disinda hepsine girebiliyorum. Account yarattim hatta sanirim bir kere baglanip paticikte ayni isimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 LOLYOYLYOOY hata mesajini almiyorum artik, masaustu cozunurlugunu falan degistirdim halloldu oyun gocmuyor fekat paticige girmeye calisinca check version dedikten sonra unable to identify patch version gibi bisey diyor ama oyun son patchde. simdi nedir bu sorun anlamadim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Sunucu kapatılsın! 12 saattir diablo oynuyorum koltukla bütünleştim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 single baslayıp sonra katılabiliyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 selam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paticik serverine gir orda açıp başla, yoksa merge edemiyorsun singledaki charını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 illa online mı kasmam gerek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 cd bulamıyorum of ya diger evde kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 /w komutu çalışmıyo d2'de, herkese "user not logged in" diyor, bi de sc wc ve d2 nin default kanallarini aynı yapsak ? hepsi "Paticik Genel"'e girsin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Biz Arma'yla konuştuk bugün /w aracılığıyla, çalışıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 /con yazinca kullanici acc lerini gösteriyor. Kişinin açtığı charın nickini değil. O yüzden ben bugün baya uğraştım deadwoll u bulana kadar. /w deadwoll yaziyorum çalışmıyor. Araya araya buldum Giefbubble olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bazı oyunlara girilmiyor? ladder karakterisin giremezsin diyor, non-ladder karakter açınca da hardcore oyuncular giremez vs. (hc değil karakter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 aynı işkenceyi tekrar yaşatıyorsunuz bana B)- sürekli play disc install disc cinematic disc değiştirip durmaktan bıktım usandım X( yarım saate yanınızdayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 adam ol msn e gir sen hele tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2efes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Servera mac isletim sisteminden girmek istiyorum. Dogal olarak, baglantı dosyası macte calısmadıgından, rica etsem serverın tam acık ip adresini verebilir misiniz? Not: Daha önce bir admine mesaj attım bu konuda fakat cevap gelmedi o yuzden buraya yazma ihtiyacı duydum. İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar