Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 LOD Sunucusuna Nasil Baglanacaksiniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Simdi kapattim firewallu daha dogrusu izin verdim diablo icin ama i ih. vistadan mi kaynaklaniyor acaba? Hayir diger her yere giriyor open bnet, asya avrupa butun ameirka serverlari single player. allah allah
Mesaj tarihi:
yok o hatayi hatirliyorum dedim ya.
yazilar canlandi beynimde biliyorum sdf.
Patchte surumde falan sorun olabilir
Bide patchi oyunu kurcaksin upgleri yapicaksin en son patchliceksin oyle yaptin dimi
Mesaj tarihi:
Evet evet en son yaptim patchi. Yani dedigim gibi her turlu oynuyorum paticik serveri disinda.

Ya acaba biri gateway editorden registry export'a tiklasa da bana registryi gonderse? acaba ben yanlis mi yapiyorum biseyi.
Mesaj tarihi:
Bende oyle mod falan da yok. Diablo icin actim gatewayi. Ama bu gateway programi bir garip sanki. Hep acik mi duracak o? Onunla ilgili bisey var, baglatmiyo beni. Lan deliricem resmen canim da nasil cekti. Hayir hic acilmasa tamam dicem de paticik disinda hepsine girebiliyorum. Account yarattim hatta sanirim bir kere baglanip paticikte ayni isimle.
Mesaj tarihi:
LOLYOYLYOOY hata mesajini almiyorum artik, masaustu cozunurlugunu falan degistirdim halloldu oyun gocmuyor fekat paticige girmeye calisinca check version dedikten sonra unable to identify patch version gibi bisey diyor ama oyun son patchde. simdi nedir bu sorun anlamadim??
Mesaj tarihi:
/w komutu çalışmıyo d2'de, herkese "user not logged in" diyor, bi de sc wc ve d2 nin default kanallarini aynı yapsak ? hepsi "Paticik Genel"'e girsin direk
Mesaj tarihi:
/con yazinca kullanici acc lerini gösteriyor. Kişinin açtığı charın nickini değil. O yüzden ben bugün baya uğraştım deadwoll u bulana kadar.
/w deadwoll yaziyorum çalışmıyor. Araya araya buldum Giefbubble olduğunu.
Mesaj tarihi:
Servera mac isletim sisteminden girmek istiyorum. Dogal olarak, baglantı dosyası macte calısmadıgından, rica etsem serverın tam acık ip adresini verebilir misiniz?

Not: Daha önce bir admine mesaj attım bu konuda fakat cevap gelmedi o yuzden buraya yazma ihtiyacı duydum.

İyi oyunlar
  • Yeni Oluştur...