Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 gavur serverları laglı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://b1109.hizliresim.com/11/9/26/1841.png ulan bok gibi oldu bu laytningci sorc. mana bok gibi bitiyo. act 4'deyim daha yeni geçtim. hep barbar ya da pala oynamistim sorc olsun dedim pisman oldum sanki dfghjkfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sorceressin ustunde niye plate armor var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 düşeni giydik. gfdh. 90 str lazımdı galiba tal rasha icin? bakalım diablo kolay öldü baya fdghfd. mana çabuk cortluyor chain spamda farm yaparken. btw nightmare için 40 level iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yuh blizzstoreda 30 euro dedi alayım deyince usulca kapadım siteyi. bi an gaza gelmistim 5-10 eurodur diye vay cakal kotick. buralar güvenilir mi? http://www.diablo2cdkeys.com/purchase.html http://www.cdkey-store.com/diablo-2-cd-key-p-1.html?zenid=53cd994e651d431b4f416debd188d82f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sorc energy geyiğini unuttum iyice kötü değil char zaten sorc mana vermiyorduk itemlardan yeterince geliyordu... vit kasıyorduk. Bida fire treesinde bir skill olcak manayı dolduran onu alıyorduk ama 20lemiyorduk 10luyorduk galiba of seneler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Warmth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ab, level 30 daha normal sıkıntılı olması mana vs açısından. bi de light sorc sevmiyorum ben ya çok dengesiz dmg. cold iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 şikayet ettiğiniz lightning sorceress ı ben server açıldığında 3 günde level 82 yapıp hellde ilk bitiren adam oldum. soloda light sorc mükemmeldir.warmth a 1 versen yeter. ilk başta mana sıkıntısı yaşayacan tabiki. hızlı level atlamak istiyorsan. act5 ilk waypointe git. eldrich ve tayfasını kes. gir çık kes gir çek kes. en vermli exp yöntemlerinden birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yok kötü değil lightning ama dengesiz işte ondan öyle söyledim ben. yoksa colddan daha iyi dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 battle net nasıl oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Kısa bir aradan sonra sonra bi arkadaşla oynadık. Orb ve frenzyli iki karakterle. Keyifli oldu. Kafamıza estikçe giriyoruz ediyoruz. Ama genel olarak bnet boş. İnsanlar arada muhabbete geliyor, pek oynayan yok gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 server kapalımı suan eski charlar falan duruyormu heves ettik 2 baal keselim diye kapalı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kapalı. açılma ihtimali de diablo 3'ün yarın çıkma ihtimaliyle aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 keşke açık olsaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 single playerda rune charm yokmu 24 oldum hic dusmedi versiyon 1.07idi basladimda simdi 1.13e yukselttim hala bisey dusmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 contess e git deneme yap bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 başladıktan sonra versiyon değişmiyodu diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilir. 1.07de de rune yoktu diye hatırlıyorum ama onda da yanılabilriim. çok üzüldüm bunları hatırlamamama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 versiyon değişir. karakterini bir üst veersiyona taşırsın ama alt versiyonda kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yok karakter kullanımında sorun yok save dosyasini aldim 1.13tede kullanabiliyorum rune yada charm drobu yok oyunu sildim tekrar yukledim ustunede 1.11lik versiyonu yukledim yine durum aynı nmye gectim ama charm yada rune drobu yok bunlar olmayincada cok yavas ilerliyor cok can sıkıcı olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geryeon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sorunu cozdum son bir yardım istiyorum paticikte oynadigimiz ward yeni java silahi gibi itemler dusebilen versiyonu nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 battle.net'ten bakarak bularabilirsin özel mesaj'da link yolladım itemler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar