Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Bozuldu

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Ekran mı ekran kartı mı bozuldu bilmiyorum artık ama değişik bir sorunum var.Özellikle oyunlarda başladıktan birkaç dakika bazen bir kaç saat sonra ekran kararıyor.nerdeyse hiç görünmeyecek kadar kararıyor çooook az görünüyor ekrandakiler ama ne yazı okunabiliyor ne başka bir şey.hatta görünüyor demek bile fazla yani belirli belirsiz bir şeyler olduğu anlaşılıyor.çalışmada sorunu yok devam ediyor o arada olan biten.

önceden ısınıyor da oluyor sanıyordum ama bugün itibariyle açar açmaz oyuna girince bile yapıyor aynı şeyi.bi yardım lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ilk olduğu zaman(üç dört gün önce) ekranın tepesinden laptopun gövdeye doğru bastırınca düzeliyordu bırakınca geri gidiyordu falan

Mr_Hand said:

crt ise tüp nanay, lcd ise ışığı nanay. ekran kartında bişey yoktur bence.

ha bi de sanmıyorum, ama sen bi kabloyu oynat bi değişiklik oluyo mu bak.

bu ışık dediğin şeyin değişimi/tamiri vs garantiye dahil oluyor mu ki?2 ayı falan var sanırım garantisinin bitmeden kitliyim bari onlara ya =/
Sosyal ağlarda paylaş

eger belirgin bi darbe yoksa disardan garantiye almak zorundalar, herturlu cirkefligi yapman mubah yani kisaca. servis suresi belli bi sureyi asacak ise de yerine idareten bi makine vermek durumundalar, o mevzuyu karistirmak isteyebilirsin makinesiz kalacagin icin uzuluyorsan. detayini bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç unutmam staj yaparken
teknik servis bölümüne bi lcd monitör gelmişti
arızasıda görüntü yok diye yazılmış işte
herneyse işte müşteriyi telefonla aradılar bilgi için.
en son ne yaptınız öğrenebilirmiyiz diye soruyo servis elemanı bende yanındayım çay içiyoduk elektrik gitti geldi yada darbe felanmı aldı diye sordu
kadın "silmiştim monitörü ondan sonra açmaya çalıştım gelmedi görüntü" dedi
kapadı bizimkisi telefonu
hiç bişi yapmadı
bekledi 1 saat sonra açıldı monitör canavar gibi de çalışıyo
kadın silerken nemli bez yüzünden entegrelermidir nedir bişi dedi hatırlamıyom ıslanmış
kurumasını beklemek lazımmış kuruduktan sonra çalışır veya çalışmazmış işte.
çalıştı şansına ve kadına o zamanın parasıyla 35 lira servis parası kitlemişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de lcdyi tozunu alacam diye bastıra bastıra silip anasını belleyen anneler var. arkadaşa oldu. tilt olmuştu adam. sdf

edit: olm adamı ürkütmesene kermit. kilitlemeyecekler bişey, aynı dertten geri götürülen başka notebooklar da görüm garantiye giriyo. söylendiği gibi zaten darbe vs. izi yoksa bişey diyemezler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
KHaRoN said:

eger belirgin bi darbe yoksa disardan garantiye almak zorundalar, herturlu cirkefligi yapman mubah yani kisaca. servis suresi belli bi sureyi asacak ise de yerine idareten bi makine vermek durumundalar, o mevzuyu karistirmak isteyebilirsin makinesiz kalacagin icin uzuluyorsan. detayini bilmiyorum.

Abi bu hakkımı nasıl kullanabiliyorum ben, gidip direkt isteyecek muyum? 21 gün olucak yarın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...