Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ekran mı ekran kartı mı bozuldu bilmiyorum artık ama değişik bir sorunum var.Özellikle oyunlarda başladıktan birkaç dakika bazen bir kaç saat sonra ekran kararıyor.nerdeyse hiç görünmeyecek kadar kararıyor çooook az görünüyor ekrandakiler ama ne yazı okunabiliyor ne başka bir şey.hatta görünüyor demek bile fazla yani belirli belirsiz bir şeyler olduğu anlaşılıyor.çalışmada sorunu yok devam ediyor o arada olan biten. önceden ısınıyor da oluyor sanıyordum ama bugün itibariyle açar açmaz oyuna girince bile yapıyor aynı şeyi.bi yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 an itibariyle oyuna girmeden de yapmış bulunuyor. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 crt monitör mü ? bi arkadaşda da vardı aynı sorun işte tüplü monitör bildiğimiz. galiba eskidiğinden tüpü bitmiş mi ne derlerya onun gibi bişi dedilerdi ya servisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 crt ise tüp nanay, lcd ise ışığı nanay. ekran kartında bişey yoktur bence. ha bi de sanmıyorum, ama sen bi kabloyu oynat bi değişiklik oluyo mu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bana da tüp sorunu gibi geldi de laptop abi bunlarda da mı tüp var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bi de ilk olduğu zaman(üç dört gün önce) ekranın tepesinden laptopun gövdeye doğru bastırınca düzeliyordu bırakınca geri gidiyordu falan Mr_Hand said: crt ise tüp nanay, lcd ise ışığı nanay. ekran kartında bişey yoktur bence. ha bi de sanmıyorum, ama sen bi kabloyu oynat bi değişiklik oluyo mu bak. bu ışık dediğin şeyin değişimi/tamiri vs garantiye dahil oluyor mu ki?2 ayı falan var sanırım garantisinin bitmeden kitliyim bari onlara ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bu yazdiklarimizi gorebiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 göremiyordum ev arkadaşımın bilgisayardayım şu an görüyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 aynen backlite degisicek, garantisi bitmediyse uzuluncek bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bi hafta bilgisayarsızım yani.garantiye girmezse kaça patlar bana bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 basit bi kablo temassızlığı da olabilir. (başta masaüstü sanmıştım notebookmuş) bozukken bastırdığında çalışıyosa muhtemelen temassızlık yani. yine de, garantide değiştirirler ışığı bi terslik varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 o yöntem işe yaramıyor şu an(üstüne bastırma). neyse ışıksa sorun ne kadardır fiyat?ışık blacklite flaan diye arattım bulamadım bir şey laptop lambası yazınca çıktı bir şeyler bunlar sanırım 25-50 milyon arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 eger belirgin bi darbe yoksa disardan garantiye almak zorundalar, herturlu cirkefligi yapman mubah yani kisaca. servis suresi belli bi sureyi asacak ise de yerine idareten bi makine vermek durumundalar, o mevzuyu karistirmak isteyebilirsin makinesiz kalacagin icin uzuluyorsan. detayini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yok bir hafta kocaelindeyim servis yok burada istanbula götürmem lazım ondan üzüldüm ben =) neyse bakalım hallolur inşallah sorunsuz. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 hiç unutmam staj yaparken teknik servis bölümüne bi lcd monitör gelmişti arızasıda görüntü yok diye yazılmış işte herneyse işte müşteriyi telefonla aradılar bilgi için. en son ne yaptınız öğrenebilirmiyiz diye soruyo servis elemanı bende yanındayım çay içiyoduk elektrik gitti geldi yada darbe felanmı aldı diye sordu kadın "silmiştim monitörü ondan sonra açmaya çalıştım gelmedi görüntü" dedi kapadı bizimkisi telefonu hiç bişi yapmadı bekledi 1 saat sonra açıldı monitör canavar gibi de çalışıyo kadın silerken nemli bez yüzünden entegrelermidir nedir bişi dedi hatırlamıyom ıslanmış kurumasını beklemek lazımmış kuruduktan sonra çalışır veya çalışmazmış işte. çalıştı şansına ve kadına o zamanın parasıyla 35 lira servis parası kitlemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yani bana da mı kitleyecekler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bi de lcdyi tozunu alacam diye bastıra bastıra silip anasını belleyen anneler var. arkadaşa oldu. tilt olmuştu adam. sdf edit: olm adamı ürkütmesene kermit. kilitlemeyecekler bişey, aynı dertten geri götürülen başka notebooklar da görüm garantiye giriyo. söylendiği gibi zaten darbe vs. izi yoksa bişey diyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ha orası öyle canım garantisi varsa para kitleyemezler darbe felan yoksa tabi benim bahsettiğim olayda garantisi geçmiş bi monitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bende ufak soyulmalar var da darbe değil yani, bi de faturayı bulamayabilirim ondna korkuyorum garanti için.neyse şemsiye olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bi de ekranın arkadsında packard bell yazısı vardı mavi ışıklı falan yanardı negzel ama yanmıyor şu an onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 dsfa ne pimpirikli çıktın arkadaş. o da aynı ışıkla aydınlatılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 üzüldüm oğlum ya=/tatile gitcem ben bilgisayarsız gitmek zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 KHaRoN said: eger belirgin bi darbe yoksa disardan garantiye almak zorundalar, herturlu cirkefligi yapman mubah yani kisaca. servis suresi belli bi sureyi asacak ise de yerine idareten bi makine vermek durumundalar, o mevzuyu karistirmak isteyebilirsin makinesiz kalacagin icin uzuluyorsan. detayini bilmiyorum. Abi bu hakkımı nasıl kullanabiliyorum ben, gidip direkt isteyecek muyum? 21 gün olucak yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bilen biri bi cevap versin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar