SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kasap gibin kesiyorum svadyalılarla rodokları kergitler türk galiba, atlı okçuları çok iyi, iyi savaşıyolar birde, normalde dost politika izlerdim, ama kervanlarını dağıttım para lazımdı sdasd beyler katil gibiyim çatur çutur kesiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 olm hepsiyle saldırgan politika izleme 1 isiyle dot ol kale felan alırsın askerlerini oraya yerleştirirsin ha bide bende tavsiye şifre kullan hiç olmazsa hani bi yerden bi yere hızlı gitme şifresini yoksa mürden ömür gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 sarı olanlar neydi onlarla dostum, ama benim politikam kendime kale almak, rodoklardan alıcam muhtemelen, bi kalelerini kuşattım çıkanı kesiyorum, azaldı adamları. okçu alıyorum kale kuşatmalarında da, şerefsizler ok bitince gg kiralık kılıçlarla dalmak en iyisi, de merdivenden çıkınca yaşanan o arbede çok leşçi be, sıkışırsan yandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 swadia'nın sürgün prensesinin hakkıyla tahta geçmesine yardım et, kızlar teklif etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 turunculardı dimi swadian en iyileri bana göre swadianlar valla zamanında oynadımda merak ettiğim bişi vardı hep kral olabiliyomuyduk oyunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yok olamıyosun, module falan yüklemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 görevler çok sıkıcı oluyo ya. bide bağımsız olarak kurulamıyo muyuz ki ne bileyim birine bağlı kale kumandanı değil de kendimin direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 en güçlü kergitler bence ama ne olursa olsun, atın ve kılıcın varsa, tek başına da ordu devirebilirsin, atın ölmesin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 SeaGle said: görevler çok sıkıcı oluyo ya. bide bağımsız olarak kurulamıyo muyuz ki ne bileyim birine bağlı kale kumandanı değil de kendimin direk? oluyosun diye biliyorum işte gri ghözüküyo o zaman kale felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 eskiden kiralık kılıçlarda at vardı lan, ata bin mi demem lazım acabna, dikkat ettim atsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 dotaya +2 varken sen mont ve bilet oynuyosun yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kişisel görüşüme göre mount&blade>dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 krallık yönetme gibi işlemler için prophecy of pendor ya da extended gameplay gibi modları yüklemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 SeaGle said: kişisel görüşüme göre mount&blade>dota mount&blade>>>>>>>>>>>>>>>dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 peki save dosyaları uçuyo mu modu çekince ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yedeğini al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 doğru, eskiden şey kötüydü hala var mı bilmiyorum, beta zamanlarında her sürümde save değiştiriyorduk kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yaz şey yap bence ben öyle yapmıştım pc de yer vardır heralde ki zaten mount&blade fazla yer kaplamıyo yani 2 adet klasör aç biri ilkşu anda oynadığın hali kalsın diğerinede ne ekliyceksen ekle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 genelde uçuyor yapabileceğin en iyi şey genelde karakter export inport ama bazı modlarda onu da yapamıyorsun skill tree'ye bir şeyler ekliyorlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 uğraşıcam mı :P yapayım haklısın dayı rodok keskin nişancısı kesmekten gına geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hangi modları tavsiye edersiniz? Sci-Fi bile olur yeter ki bir sürü şey eklesin ve çok buglı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 SeaGle said: kişisel görüşüme göre mount&blade>dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 arcane said: Hangi modları tavsiye edersiniz? Sci-Fi bile olur yeter ki bir sürü şey eklesin ve çok buglı olmasın. http://forums.taleworlds.net/index.php?PHPSESSID=25ec2eb461202ade5aa24bc6e5d54f9a&board=63.0 şurdan gir bak dediklerime beğendiğin olur belki native expansionlar var(itemlar çok farklı değil ama sistemle oynamışlar), prophecy of pendor var pelopennesian war var ama eksik malesef (greek mod, silahlar ve zırhlar baştan değişiyor ama şehirler falan aynı). timeless kingdoms var seven kingdoms gibi birşey sdf japon yunan munan karışık item ve sistem farklı. 268 b.c var ama o da eski versiyona malesef o da güzele benziyor barbarian invasion var o da iyi gibi ama sanırım bazı factionlar eksik hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 prophecy of pendor güzelmiş, onu oynuyorum. Svadyalılardan 2 şehir bir de kale aldım, svadya krallığı asileri yazıyo kalelerde hahaha değişmiyo mu onlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ardeth oynuyo musun bu arada sen mount&blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar