Dementia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Merhaba arkadaşlar; Henüz açılalı 1,5 ay olmuş bir PVP serverı projemiz var. eva.gen.tr Burada arkadaşların daha çok role play yada power play'e önem verdiğini gözlemlemiş gibiyim. O bakımdan beklentilerinizi karşılamasa da şu an için pvp yapıp stres atmak için ideal olduğumuzu düşünüyorum. Gördüğünüz eksikleri bildirirseniz daha çabuk gelişeceğimizden emin olabilirsiniz. Özellikle binek pvp'sinden sıkılanları mutlaka bekliyoruz. =) Sevgilerle. b.
cenx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Dementia said: Burada arkadaşların daha çok role play yada power play'e önem verdiğini gözlemlemiş gibiyim. baska secenek varmıkı
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Aslına bakarsan artık sıralama yapan siteler arasında ki kıstasa göre var. Eskiden bizde rp ve pp diye ayırıp kendi serverımızdan pp diye bahsederdik ancak son zamanlarda "sadece rol yapılan serverlar" , "rol yapılmadan kasıp oynanan serverlar" , ve "herşeyin hazır bir şekilde sana teslim edilip pvp yapmanı bekleyen serverlar" olarak ayrıldığını gördük. Buna ayak uydurmak amaçlı yazdım yani. Umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi.
Dementia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 senin için açtım oktar.
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 girdim oyuna yıllar sonra bir pvp yapayim dedim.Puanla item kasmak lazımmış tek sorun o :P .
Riddler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 zırt pırt kapalı olması ve açıklama yapılmaması dışında güzel eğlenceli seviyeli bir server.
Öne çıkan mesajlar