mani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bilmem abi. o belgeye nasıl ulaşabiliyorsa aynı yaratıcılıkla savcılara ulaştırabilmeli bence. yoksa ptt e böyle bir belge koyup, alın lan işte darbe planı diye yollamak cidden süpermiş. kaybolsa ne olacak peki. yazıcıdan yenisini mi çıkaracak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 "Ya yolda yürürken kafana saksı düşerse?" demek gibi olmuş bu :). Öyle bir durumda olmak istemem ama , ben olsam öyle yapardım. En güvenilir ve riski az olan yol. Biri ile ulaştırma diye birşey söz konusu olamaz eğer ortaya çıkmak istemiyorsan. Ben başka çare göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 bu belgenin bir subay tarafından ele geçirilmesi zaten garip. bu böyle iç yazışma şeklinde ordan oraya fakslanacak birşey değil. bunu ele geçirebilmek demek bir takım yeteneklere sahip olmak demek. o yüzden bunun aslını ele geçiren adam kimse kusura bakmasın postayla yollamaz. savcılık postayla geldi demiştir başka birşeyleri saklamak için. belki bu subay şuanda koruma altında yada bu belgeyi elden teslim etti bu savcıya görevine gene devam ediyor. ama postaya vermesi akıl karı bi iş değil. kaybolma riski olan, başkalarının eline geçme riski olan yada postada zarar görme riski olan bir belge sonuçta. aslı deniyor ayrıca. aslı dediğin şey 1 tane olur. çok büyük risk. yemiyorum bu postayla geldi olayını. birileri servis etmiş belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 O işin nasıl döndüğünü ne sen ne ben bilemeyiz. Söylenmeyen ve görülmeyen kısımlarını tahmin edebiliriz sadece. Bu arada gönderen kişi aynı birimde görevli olduğunu söylemiş zaten. O yüzden belgeyi ele geçirmesi garip değil. imla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 belge ile ilgili haberler yandaş medya tarafından "demokrasiye komplo" olarak sunulmaya başlanmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 gonderen subay degilmis bu arada mektubu iyice didik didik etmisler, kim oldugu filan belli degil adamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 olm hanginiz yazip gonderdiyseniz cikin ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 vallaha ben yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Belli değilse subay olmadığı nereden kesinleşmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Geçenlerde Kermit benden komplo teorisi istemişti ben de kendisini kırmayaciiim.. Gayet klişe ve konuşulan bi teori de özellikle bi nokta dikkatimi çekti ondan bahsetmek istiyorum. Efendim AKP'nin son 5 senedir mağduru oynayıp Emrah suratı taknıp büyük miktarlarda oy topladığını biliyoruz. Oy kaybetmeleri gereken durumlarda Emrah'a bağlayıp oy topladılar kaç kere. E Fetullah Gülen ve cemaati de öyle tabi.. Belgede bi kısımda FG evlerine işte silah milah mı ne koyup suçlu göstermeliyiz gibi bişey yazıyomuş. Bana daha çok FG ve cemaatinin mağduru oynamak için bi bahanesi gibi geldi. "Ordu kötü ve din düşmanı, FG ise sütten çıkmış ak kaşık, melek" denmesi için. AKP zaten "bizi indirceklerdi kirli oyunlarla böhühühüü" modunda. Oyları iyice tavan yapacak bu olayla beraber. Bu belgeyi AKP ve FG cemaati birlikte hazırlamışlardır ve orduyu bitirip kendi kirli dinci emellerinin önündeki en büyük engeli kaldırma amacındalarır. Teşekkür ederim, Kermit sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Horizon said: Belli değilse subay olmadığı nereden kesinleşmiş ? mektupta kendisi diyor subay olmadigini lol "tsk da bilmemkac kusak calisan bir ailenin mensubuyum" subayim demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ailenizin subayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ailesi subay diye oda subay sayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Viktor said: Horizon said: Belli değilse subay olmadığı nereden kesinleşmiş ? mektupta kendisi diyor subay olmadigini lol "tsk da bilmemkac kusak calisan bir ailenin mensubuyum" subayim demiyor Sen öyle deyince birdaha baktım mektuba aynen şöyle geçiyor. said: Sayın Savcım, Kuşaklar boyu TSK'ya hizmet etmiş bir aileye sahip olmaktan onur duyan bir subayım. Son dönemde TSK'nın tarihinde hiç olmadığı kadar itibar kaydına uğraması, beni ve benim gibi vatanını ve milletini seven bir çok silah arkadaşımı son derece rahatsız etmiştir. Dosta güven, düşmana korku vermiş ordumuzun kendi milleti nazarında güven kaybediyor olması çok acı bir durumdur. Kendi milletine karşı psikolojik harekat yapan, toplumu bölen ve toplumun değerlerini karşısına alan bir TSK'nın hayal edilmesi mümkün olmadığı nasıl bir gerçekse, TSK'nın tamamının böyle olmadığı da bir gerçektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar