Solonor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Açmıştım da gitti, bu adamlar hakkında hiçbir topic açılmamış ben açıyım dedim, yeni dinlemeye başladım. Ruh halime de uyuyo müzikleri. Sizden istediğim beyendiğiniz scorpions şarkılarını buraya yazmanız ki ben indiriyim. Sağolun. Ps ayrıca grupla ilgili ilginç notlarınız fln da varsa yazın, scorpions official paticik topici olsun bu. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Klasikleri ben yazmış olayım, Wind of Change Still Loving You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 still loving you şarkısı sonata arctica tarafından coverlanmıştır hoştur =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende bi de send me an angel var. Başka başka?[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Lonely Nights Offf yani alıp götürür,hüzünlendirir,iyidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ben de çok severim Scorpions'ı.Bu adamları çok sevdiğim ve yakın zamanda kaybettiğim eniştem sayesinde tanımıştım.. Tüm albümleri mevcuttur.[signature][hline]Bonecrusher(22:59): keşke kız olsaydım Bonecrusher(22:59): ha bi de güzel olmak Bonecrusher(23:00): 1.85 felan da boy.. çok şey istemiyorum canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 lonely nights ve still loving you dışına hiç dinlemediğim bir grup ama o iki şarkı gerçekten çok iyi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Lonely Nights Send Me an Angel Alien Nation Wind Of Change açıkcası tüm albümlerini dinlemedim, en güzeli nedir bilemem. ama en sevdiğim parçaları bunlar sayılır. tür olarak çok hoş. arka planda bütün şarkı boyunca duyulan sololar çok hoş. ritm gitar yerine solo gidiyo nerdeyse eheh. iyi geldi aklıma bi cd'sini daha almak istiyodum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar