pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 zamanın birinde usb vede harici hdd yokken mecburen alıp icine 862mb lik hot guitarist video magazine vol.2 yazdıgım dandirik bir cd var..laptopa takınca cd yi goruyor emme dosyaya tıklayıp herhangi bir komut vermeye kalkınca donuyor sanki makina.ne videoyu acabiliyorum nede kopyalayabiliyorum dosyayı.cd bozuk olsa hic acmazdı heralde makina ama calmıyor da dosyayı.kurtarılma durumu varmı dosyanın? elinde hot guitarist video vol 1-2-3-4..olanlar ÖM plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hot guitarist. cd. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Maun saplı gitar. (:P) cd cleaner tarzı şeylerden vardı, dene onları. yerse kurtarırsın filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 anlamadıgım uzerine tarhana corbası dokulen cd calısıyor da,cd case de duran cd inat yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ben cd ve dvdleri vicks'le temizliyorum gerçekten işe yarıyor ve çok iyi parlatıyor aklıma nerden geldi kullanmak hatırlamıyorum ama bir çok eski tozlu çizik cdlerimi falan kullanıyorum her hangi bir problemle karşılaşmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ayrica tarhana corbasinin da onarici bi etkisi oldugundan bahsedilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bimeks te cd temizlemek için set satılıyo losyonuyla pudrasıyla hede hödösüyle tavsiye ederim bu sayede bir çok cd yi kurtardım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bi japon arkadşım çizik cd yi mürekkeple kurtarma imkanı olduunu anlatmıştı eskiden. bişiler bişiler yapıolarmış ama unuttum. zaten hiç de denemdim. cd çizilince bi küfür edip cd yi kırıp hayatıma devam ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 linuxte dd ile block block okumayı dene, belki yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ultracopy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar