Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Üniversitesinde olan için, yakında mevsimi açılır bu meletinde. Okulu çok seviyorum, yazın bile ayrılamıyorum! Not: Ortalaması 3.5 in üstünde olup da, hala yaz okuluna gelen insanlar da var. Onlara sonsuz 'larımla... Başka, benim kadar seven var mı okulunu burada, yazın da ayrılamıyan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 3.5 in üstünde olan adam dersten kalıp da mı geliyor yoksa olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ba icin geliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 belki geçiş için geliyordur. benım bi arkadaşım bölüm değiştirmek için yaz okuluna gidip değiştirmişti sonra.itü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Yok o insan öteleri dersten kalıp değil. Ortalama yükseltmeye geliyorla. Ya bunun sınırı 4 değil mi en yüksek not AA değil mi AA+ diye yeni bir patch geldide bizim mi haberimiz yok. Ya da ortalamaya 4.00d falan mı çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 vay be bizde dc üstü alırsan bir daha tekrar edemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bizim sınıfta bir on sol grup var. 5 kişi. Bu 5 kişinin ortalamalarının toplamının ortalaması 3.75 civarı bir şey. Ne geçiş yapıyorlar, ne üstten ders alıyorlar, ne de çift anadal falan yapıyorlar. Ve yaz okullarına da geliyorlar. BA ları AA yapma merakı galiba :S benim lafım onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 5inin toplamı 3.75 se çok değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Edit: Bir önceki msj da tamlama eksikliği. Cümle öbeği atlamaca. Kelime kaybetmece. Yapılmış :tidE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 5nin ortalaması demek daha dogru olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 5inin toplamı demişsin. ayrı ayrıysa yüksek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bence kosinüsünü alıp furiye serisini döşememiz şart tam konuşmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bella said: 5inin toplamı demişsin. ayrı ayrıysa yüksek tabi. Düşündüğümle yazdığım bir olmamış :P. Artık duruma nasıl içerlediysem editladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ortalamamı sormuşsun. 3.98. ama yaz okuluna gidicem.4 yapcam. bitince başka okulunkine gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bella said: ortalamamı sormuşsun. 3.98. ama yaz okuluna gidicem.4 yapcam. bitince başka okulunkine gidicem. Tabii ki de yaz okulları bizim için. Hocalar hayrına mı açıyor o okullar. Yaz okuluna gitmek okullara destek olmaktır. Özellikle köşede kalmış fakir üniversitelerin yaz okulları tercih edilmeli. Hem yardım yapmış oluruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 "Urgunta Wolfer" said: Bizim sınıfta bir on sol grup var. 5 kişi. Bu 5 kişinin ortalamalarının toplamının ortalaması 3.75 civarı bir şey. Ne geçiş yapıyorlar, ne üstten ders alıyorlar, ne de çift anadal falan yapıyorlar. Ve yaz okullarına da geliyorlar. BA ları AA yapma merakı galiba :S benim lafım onlara. hmm onların beline budaklı meşe odunu ile vurunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Düzelir mi dersin hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 3.98 ne ya editmisiniz anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 boğaziçi tıpta 3.98i herkes yapıyor.çok kolay bir bölüm.o yüzden faydası yok pek. keşke daha zor birşey seçseymişim.elimi kolumu sallaya sallaya geçiyorum.vov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Sesli güldüm bildiğin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 2 üstüne hiç çıkmadı benim ortalama 10-15 ders var alttan 1 sene içinde ama yaz okulunu iple çekiyorum kaynak oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 beni seçmeli dersler düşürdü bir de çözelti termosunu 3 kere filan almıştım, piskopat gibi devam sorunum olmamasıına rağmen derslere girdim(yaz okulunda zorunluydu zaten), son sınav kadar zevkli geçen bişey yoktu kendi sınav tarihimde, hocanın anlattığı ne varsa biliyordum yalnız dersi ilk alanla, kaşarlanmış öğrenci arasında fark vardır diyen hoca, benden aa ile geçemessiniz diyordu, yaptı da, canı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Seçmeli dersler ayrı bir başlık olmalı bence. Hocalar hakkında önceden hurafeler gelir. Haberin olur. Kimileri internetten kaydın açılacağı saniyeyi bekler. Şeker hocalar erkenden kapılır. Seçmeli trafiği, seçmeli pususu, seçmeli seçmece diye terimler var abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 1.13 dü yapmak ben ub dönem 2.87 genel ortalamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 öyle salak derslerden kalıyorum yazın açılması için dua ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar