NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Zor ama zevkli bir oyun, cozen varsa veri gelsin :) http://www.members.shaw.ca/gf3/circle-the-cat.html Edik: Tamam cozdum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 3-4 defa çözdüm, aşırı zor değil kenarlara 1-2 çemberlik yaklaştırmamayı başarırsanız çözülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 AI'nin mantigi anlayinca kolaylasiyor. Hemen hemen her defasinda cozuyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 evet mantığı kavramadan zor da kavrayınca çok kolay çözemeyenlere spoiler kedi bi yöne yöneldiğinde orayı hemen kapamayın, 1 geçiş bırakın, oraya gitmekle zaman harcarken diğer bölgeleri sıkıştırın(yine 1 dairelik geçişler kalsın), kedi 1 adım kalana kadar yaklaştığında kapatın, diğer çıkışlara yönelince yine eksikleri kapatın. etrafını çevirdikten sonra tek kareye sıkıştırmak kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Şöyle kapana alıyoruz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 http://img5.imageshack.us/img5/456/ked.jpg sen iyice ufak yapmı$sın.ben geni$ çapta çalı$tım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kolay, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bir kaç denemede yaptım bende zevkliymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar