adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BURALARA YAZ GÜNÜ KAR YAĞIYO OLM! AKILLI OL AKILLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ADAMA BULAŞMAYIN OLM ! ŞŞ BİLADER AKILLI OL lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 fede said: Sedat Peker'e Serdar dediğin duyarsa Sedat Peker bence hiç iyi şeyler olmaz Duysun. Kedisi değil babasıyla birlikte gelsin :). Ben onun ismini aklımda tutmak zorunda değilim. Dediğim gibi hafızam kötüdür. Bella said: ben de serdar kim diyorum ahuah sedat peker o. İşte ben de karıştırıyordum, tam olarak bilmiyordum adını. Ama birbirine benzeyen isimler Serdar - Sedat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bu cümlenden sonra sedat peker'e söz hakkı doğdu buna ne diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: BURALARA YAZ GÜNÜ KAR YAĞIYO OLM! AKILLI OL AKILLI Beni nereye ne zaman ne yağdığı ilgilendirmiyor. Akıllı olması gereken birisi varsa o da sensin. Bana bulaşan sensin, sana bulaşan ben değil. adamınbiri said: bu cümlenden sonra sedat peker'e söz hakkı doğdu buna ne diyeceksin? Cevabını bekler sonra ona göre yorum yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 KAFANA SIKARIM OLM SENİN /sedatp€k€r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: KAFANA SIKARIM OLM SENİN /sedatp€k€r Gelsin sıksın hiç çekinmesin, benim ölümden korkum yok :). Beni bu hayatın eziyetinden kurtarmış olur ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 eeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 arkadaşlar sedat peker dayım. lütfen adını anarken biraz daha usturup. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: eeeh Gına geldiyse bu topic'e uğramazsın bi daha olur biter :). Bella said: arkadaşlar sedat peker dayım. lütfen adını anarken biraz daha usturup. hadi iyi geceler. He tabi tabi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ohoo yine bir ölüm meraklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 PowerfulDarkness said: adamınbiri said: eeeh Gına geldiyse bu topic'e uğramazsın bi daha olur biter :). sana mı sorcam olm belki canım topic'e gelmek istiyo nerden bilicen? lakin kimin fake'i isen cidden başarılısın tebrik ettim o da ayrı bi konu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 CusTodeM said: ohoo yine bir ölüm meraklısı Ölüm meraklısı değilim ama ölümden de korkum yok :). adamınbiri said: PowerfulDarkness said: adamınbiri said: eeeh Gına geldiyse bu topic'e uğramazsın bi daha olur biter :). sana mı sorcam olm belki canım topic'e gelmek istiyo nerden bilicen? lakin kimin fake'i isen cidden başarılısın tebrik ettim o da ayrı bi konu tabi. O zaman bana dırdır yapmayacaksın. Akıldan yoksunca yorumlarınla topic'i mahvediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 şimdi gerçek bişi söyliyecem kimse inanmıyacak bana ama sedat peker'in gerçek yiğeni benim ilk okul arkadaşım hatta sedat pekerle görüşmüşlüğüm bile var true story ama cidden true yalanım varsa 2 gözüm önüme aksın bende onu domates yatağında ros mari ve permesan ile suniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 NE KADAR SEVIYELIYIZ DI MI!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bella said: ciddiyim. Benden sana inanmamı bekleme. Hem öyle bile olsa Sedat Peker ünlü olduğu için buna ses çıkartmaman gerek. Ünlü olmak demek eleştirilere ve yorumlara açık olmak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ELEŞTRLERE VE YORUMLARA AÇIĞIM ZATEN ARKADAŞIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 adamınbiri said: şimdi gerçek bişi söyliyecem kimse inanmıyacak bana ama sedat peker'in gerçek yiğeni benim ilk okul arkadaşım hatta sedat pekerle görüşmüşlüğüm bile var true story ama cidden true yalanım varsa 2 gözüm önüme aksın bende onu domates yatağında ros mari ve permesan ile suniyim. Bu gerçek olsa bile mesajını ciddiye almıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 AYRICA AÇ BİDE BU KEBAP DİYİNCE SİNİRLENİYO,BAK ŞİMDİ KEBAAAAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Bella said: ELEŞTRLERE VE YORUMLARA AÇIĞIM ZATEN ARKADAŞIM. Dayına hitap edilme şeklini hoş göreceksin o zaman. Tabi gerçekten dayınsa :). adamınbiri said: AYRICA AÇ BİDE BU KEBAP DİYİNCE SİNİRLENİYO,BAK ŞİMDİ KEBAAAAP Ya arkadaşım tamam. Gayriciddi ve seviyesizce mesajlar atmayı bırak. Sen özür dile ben de dileyeyim bu konuyu kapatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ÖZ DAYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=feXAGl4f1WI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sayın powerbilmemne biz özür dilemeyiz kafa keseriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar