PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Arma said: Hepsini okuyamadım. Ara ara atlayarak okudum. Soruldu mu bilmiyorumda kuzenin kim? Valla nickini ben de bilmiyorum ama adı Gökhan. vaniLLe said: söylenenlere bu kadar kulak asmazsan, aramizda daha kolay tutunabilirsin. Fake muamelesi gören benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 PowerfulDarkness said: "Fake olabilirim ama en azından senin gibi ön yargılı değilim". hönk. yinede hoş geldn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 adminler fake açıp kendini övmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 unac said: PowerfulDarkness said: "Fake olabilirim ama en azından senin gibi ön yargılı değilim". hönk. yinede hoş geldn Ben orda fake olmak ön yargılı olmaktan iyidir demeye çalıştım :). Killer said: adminler fake açıp kendini övmüş Ne Admin'im ne de Fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hazreti muratcan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 başşşak demeüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aha bu ne la çok eğlenceli topic olmuş hoşgeldin kardeşimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yav said: aha bu ne la çok eğlenceli topic olmuş hoşgeldin kardeşimmm Hoşbulduk kardeşim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 espirimisin nesin bi tür şakamısın nasıl bi huzur bu imanamı geldin nirvanayamı çıktın abooov kaçın la hoşgeldin madem hadi geç otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sabah sabah topici okuyunca beynim sulandı bu nasıl bi sabır nasıl bi huzurdur çözemedim.. neyse hg sende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 adamınbiri said: espirimisin nesin bi tür şakamısın nasıl bi huzur bu imanamı geldin nirvanayamı çıktın abooov kaçın la hoşgeldin madem hadi geç otur. Ne diyorsun kardeşim sen? Ne saçmalıyorsun? Aklın yerinde mi? Benim huzurum seni neden bu kadar rahatsız ediyor? Yoksa batıyor mu? Privhunter said: sabah sabah topici okuyunca beynim sulandı bu nasıl bi sabır nasıl bi huzurdur çözemedim.. neyse hg sende.. Hoş bulduk sağol. Huzurlu olmam karşımdaki kişinin psikolojisini anlayabilmemden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ne diyosun sen ya?!?! ne demek ne saçmalıyosun!?! sen benim kim olduğumu biliyomusun?!?! aloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 emaneti getiriym abey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 adamınbiri said: ne diyosun sen ya?!?! ne demek ne saçmalıyosun!?! sen benim kim olduğumu biliyomusun?!?! aloo Asıl sen ne diyorsun?! Hem gelmiş tahrik edici mesajlar atıyorsun hem de karşılığını alınca hala zırvalıyorsun. Kim olursan ol önemli değil, istersen Serdar'ın yeğeni ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Abi sakin ol eheh (:D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Eralp said: Abi sakin ol eheh (:D . Bu mesajın kime? Bana mı yoksa adamınbirine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 serdar kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 fede said: serdar kim ya Türkiye'nin en ünlü ve en büyük mafyası. İsminden emin değilim ama Serdar diye hatırlıyorum. Pardon Sedat Peker'miş adamın adı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ORTAÇ? aka Pop'un kralı (special thnx to Bonepart) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mulgear6 said: ORTAÇ? Sedat Peker demek istemiştim. Hafızam kötüdür de :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sedat Peker'e Serdar dediğin duyarsa Sedat Peker bence hiç iyi şeyler olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ama serdar ortaç'ı da görmezden gelemeyiz ADAM BİR İDOL BİR POPSTAR HATTA MEGASTAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 PowerfulDarkness said: Eralp said: Abi sakin ol eheh (:D . Bu mesajın kime? Bana mı yoksa adamınbirine mi? Sana :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 PowerfulDarkness said: adamınbiri said: ne diyosun sen ya?!?! ne demek ne saçmalıyosun!?! sen benim kim olduğumu biliyomusun?!?! aloo Asıl sen ne diyorsun?! Hem gelmiş tahrik edici mesajlar atıyorsun hem de karşılığını alınca hala zırvalıyorsun. Kim olursan ol önemli değil, istersen Serdar'ın yeğeni ol. ahhaHHSHAHASHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben de serdar kim diyorum ahuah sedat peker o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 BİNLERCE DANSÖZ VAR ULAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar