PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Arkadaşlar ben üye olalı daha beş dakika anca olmuştur. Bu forumu kuzenim sayesinde yorumları okuyarak tanıdım. Daha önce Türkiye'nin en büyük forumu sayılabilecek kadar büyük bir forum olan .......(reklama girer diye isim vermiyorum, ama tahmin edilmesi çok zor değil)'dan geliyorum. O forum eski üyelerin anlattıklarına göre çok güzelmiş valla ne yalan söyliyeyim benim için de güzel sayılabilecek bir forumdu eskiden. Fakat şimdi ne oldu? Çok popürlerleşince seviyeden yoksun insanların seviyesizce davranarak egolarını tatmin etme platformu oldu çıktı bahsettiğim forum. Bu forumun adını vermem çok zor değil. Ben forumun adını veririm oradaki bir üye de Doppelganger'ı kınıyoruz diye bir topic(konu) açar ve burada o forumu eleştirdiğim içeriğiyle açar bu konuyu. Açsın hiç de umurumda değil vallahi. O forumdan öylesine soğudum ki. O forumu Türkiye'nin en büyük forumu saydığımdan ve onun kadar büyük ve o platformdaki kadar seviyeli üyeleri başka bir platformda bulamadığımdan dolayı o platformun esiri olmuştum adeta. Şimdi bu forumu tanıdım. Kurallarının 21 maddesini de okudum. Bu bölümün kurallarını da okudum ayrıca. Çünkü gördüm ki kurallar sıkıcı değil. Gerçi her forumun kuralları aynıdır yani standarttır, forumun huzur ve düzenini bozmamak adına yazılan birbirine benzer yazılardır ama ben bu kuralları okurken gerçekten o kuralları yazan kişilerin üst seviye kişiler olduğu kanısına vardım ve o kuralları okurken yazıların akıcı olduğunu farkettim. Bu forum hakkındaki görüşlerim bunlar. Moderatörlerin üst seviye bireyler olduğu kanısındayım, diğer platformda da öyle olduğunu sanıyordum ama değilmiş. İnşallah bu platform beni hayal kırıklığına uğratmaz :). Ben burda kendimi tanıtmaktan ziyade forumla ilgili düşüncelerimi yazdım. Burası kendini tanıtmak adına forumun düzenini bozmamak şartıyla istenilen yazının yazılabileceği bir bölüm sanırım. Hem ben burda düşüncelerimi açığa vururken kendimi de tanıtmış oldum bir bakıma :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Rahat insanlariz ilk once. Hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hosgeldin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gördüğüm en uzun ben geldim yazısı. hoşgeldin genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 TW Göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 HULK SMASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gözlerim ağrıdı bold bold ho$geldin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Eğer bir forumu seversen, orası dünyanın en güzel forumudur. Eğer dünyanın en güzel forumunu sevmezsen, orası aslında dünyanın en güzel forumu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Hepinize tek bir cevabım var HOŞ BULDUK!(Bağırmaktan ziyade sevinç duygusuyla yazılmış bir yazı :)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 okumadım, Hoşgeldin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dory said: RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ginaly said: Eğer bir forumu seversen, orası dünyanın en güzel forumudur. Eğer dünyanın en güzel forumunu sevmezsen, orası aslında dünyanın en güzel forumu değildir. Hmm. Olaya felsefik bir yaklaşım. O kişiye göre değişir. Bir yerin en güzel olabilmesi için orasını herkesin sevmesi gerekmez. Çoğunluğun sevmesi yeterlidir bence. Yazdığın yazıyı şöyle değiştirirsem bir sakıncası olmaz sanırım "Eğer bir forumu seversen orası senin için dünyanın en güzel forumudur. Eğer dünyanın en güzel forumunu sevmezsen, o forum dünyanın en kötü forumudur." :). Ama senin yazdığın daha güzel bence :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 o da aynı şeyi demiş zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fede said: o da aynı şeyi demiş zaten :) Hayır sonu biraz farklı. Dikkatli okursan anlarsın :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 tamam öyle olsun hoşgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 7thBreath said: okumadım, Hoşgeldin ^^ Senin tercihin sonuçta okuman için seni zorlayamam. Ama okusaydın beni memnun ederdin :). Hiçbir platformda karşılanmadığım kadar bu platforumda sıcak karşılandım. Gözlerimi yaşartmayı başardınız :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 PowerfulDarkness said: ginaly said: Eğer bir forumu seversen, orası dünyanın en güzel forumudur. Eğer dünyanın en güzel forumunu sevmezsen, orası aslında dünyanın en güzel forumu değildir. Hmm. Olaya felsefik bir yaklaşım. O kişiye göre değişir. Bir yerin en güzel olabilmesi için orasını herkesin sevmesi gerekmez. Çoğunluğun sevmesi yeterlidir bence. Yazdığın yazıyı şöyle değiştirirsem bir sakıncası olmaz sanırım "Eğer bir forumu seversen orası senin için dünyanın en güzel forumudur. Eğer dünyanın en güzel forumunu sevmezsen, o forum dünyanın en kötü forumudur." :). Ama senin yazdığın daha güzel bence :). aganın pokunun üstüne pok olur mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 PowerfulDarkness said: Bu forumu kuzenim sayesinde yorumları okuyarak tanıdım Dostum biz burada kuzenleri sevmeyiz. PowerfulDarkness said: Daha önce Türkiye'nin en büyük forumu sayılabilecek kadar büyük bir forum olan .......(reklama girer diye isim vermiyorum, ama tahmin edilmesi çok zor değil)'dan geliyorum. Caps var mı? PowerfulDarkness said: diye bir topic(konu)açar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar