SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 benim telefonumu babam bile aramazdı, ki hala aramaz, 2 aydır babam aramadı mesela telefondan direk, ararsa bulur o istediği zaman asdasdasda mafya diil olm asda herneyse, ne günlere geldim düşünün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Benim 1 senelik sms ve msn geçmişim mit tarafından görüntülendi lan :S Hayır o kadar uzundur ki okuyanlara da yazık sdfsadfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 telsim partner zamanında bir kere telefonum 17 saat açık kalmıştı,o kadar ki konuşmadığımız zaman kapamıyorduk kötüymüşüz sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 nileppezdel said: Benim 1 senelik sms ve msn geçmişim mit tarafından görüntülendi lan :S Hayır o kadar uzundur ki okuyanlara da yazık sdfsadfg :D niye ki yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Abi anlatsam arka tarafınla gülersin, ki burdan da anlatamam yani o kadar detay fazla. :D Ama başıma bela almadım illegal muhabbetleri falan da ordan etmesin diye uyarmışlar sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 özel hayat lan, sevgilinle birşey yazışsan onları da mı okuyorlar asfagaegeag bu arada telefon ine aynı şekilde, yedim çükü afedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fede said: hesaplıyorum. ortalama bir mesajı 3 dakikada filan yazıyorum ben. arada git gellerle 3.5 dakika desem. 333 x 3.5 eşittir yaklaşık 1200 dakika. 1200 / 60 eşittir 20 saat. 4 saat uyursam ve yemek yemezsem ya da sıçmazsam olur bu iş auhauahuha y ne yaptın yapacağınnı:D:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 salkdfjsk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 SeaGle said: özel hayat lan, sevgilinle birşey yazışsan onları da mı okuyorlar asfagaegeag bu arada telefon ine aynı şekilde, yedim çükü afedersiniz Zaten amaç özel hayatımı öğrenmekti, kirli çamaşırlar da arada döküldü ortaya. Mit çalışanları da harbi işsiz sanırım. Hiç James Bond'un bi çocuğun özel hayatını araştırdığını gördük mü? sfdgsadfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 of çok fail bi durum ya, ne yazdıysan çıkıyo satır satır of asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fede said: 250 mesaj nedir lan ben senede göndermiyormuyorum o kadar toplasan 3 senede o kadar göndermemişimdir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 townwatcher adamsın 250 mesaj atacak insan mı bulamıyorsun kermit, rütbeni görenin sana atması lazım o kadar mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Saeros said: slm cnm nbr ii sn?? ii :) ok grşz asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 SeaGle said: townwatcher adamsın 250 mesaj atacak insan mı bulamıyorsun kermit, rütbeni görenin sana atması lazım o kadar mesaj telefon olayını sevmiyorumki ben konuşmakmış mesajlaşmakmış telefonu günde 3 kez belki alırım elime belki almam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 durumu düzeltti gelen açıklama :P o değil de en iyisi senin gibi yapmak, telefondan uzak durmak aslında olm kanser olcam ben kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Beyler yetenekliyim allah kahretmesin ya elektronik mühendisi olacak adamım, ya da telefoncu çırağıu, bi onu çözemedim asdasd yaptım lan, tüm tuş takımını söktüm düzgünce caponladım :D oldu ama sorunsuz çalışıyorre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 oldu ama sorunsuz çalışıyore de anlatım bozukluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yok, Al Gore gibi düşün fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 a.) Özne-Yüklem Uyumsuzluğu b.) Çatı Yanlışlığı c.) Tamlama Eksikliği d.) Noktalama İşareti Eksikliği e.) Gereksiz Sözcük Kullanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 al gore gibi mi? nası oluyore o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 SeaGle said: a.) Özne-Yüklem Uyumsuzluğu b.) Çatı Yanlışlığı c.) Tamlama Eksikliği d.) Noktalama İşareti Eksikliği e.) Gereksiz Sözcük Kullanımı hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 noktalama işareti eksikliği var yahu "oldu ama, sorunsuz çalışıyor" dersek giderilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ııh. kaç net yaptın sen türkçeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 telefonumlada toplasan 5 kişiyi aramam heralde lan bi ablamı ararım yeğenlerimin sesini duymak için 4 5 günde 1 önceden maç olduğunda beşiktaşlı kankamı arardım istanbulda böyle "KANKA NASI ÇAKTIK" diye. ara sıra annemi ararım başkada aramam lan pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 türkçeye bakmadım asdas ama şöyle birşey var, orada ama kullandığımız için normalde bağlaç gibin olduundan noktalama işareti gerekmiyor, ama ayırmak için gerekiyor, o zaman bişey oluyor, ya da ben i hava alıp geleyim asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar