Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takas teklifi var yardım istiyorum.

evilmaddox

Öne çıkan mesajlar

axedice said:
Saçlarıyla gönüllere taht kuran evilmaddoxu pembe gitarla hayal edemiyorum ben =/

Teveccühünüz efenim sağolun. Ama ne yalan söyliyim, simsiyah metalci gitarından daha prezentabl olduğu konusunda iddialıyım. Ayrıca renk ayrımcılığı olayına hiç girmeyelim, zira biliyosunuz artık en maço geçinen adamlar bile uçuk kaçık pembe şeyler falan giyiyor. (yanlış anlama, eğer o tarz bi düşünce ile söylediysen diye diyorum, yoksa boşver yani.)

En basitinden verilen örneğe sığınabilirim bu konuda, Billy Sheehan yaldır yaldır çingene pembesi gitarla(hatta bi de üzerine kırmızı rugan pantolonla! oha) sağda solda gezince bişey olmuyor, biz pembe bas alınca "ab-bavv". (bak gene üst paragraf gibi, alınma bunlara ofansif yazmıyorum.)

Bırakalım böyle şeyleri arkadaşlar, canlarım cigerlerim, bakın hava mok gibi sıcak, gidin kendinize bi soğuk su/kola/icetea vesaire doldurun (Laraken sen git bi duble rakı koy buzlu LOL) oturun sakin bi müzik açıp keyfinize bakın. Hayat ne güzel bak yaz geldi kuşlar çiçekler kızlar deniz falan...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...